Τα δεδομένα για Ιωαννίδη εν όψει Κυπέλλου και Ολυμπιακού

Τα δεδομένα για Ιωαννίδη εν όψει Κυπέλλου και Ολυμπιακού

Η κατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη και τα δεδομένα εν όψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό

Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να είναι εκτός αγωνιστικής δράσης, με τον Φατίχ Τερίμ να έχει να διαχειριστεί έναν πάρα πολύ μεγάλο «πονοκέφαλο».

Η περίοδος είναι κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό, καθώς τις επόμενες μέρες ακολουθούν ιδιαίτερα σημαντικές αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο και ο αρχισκόρερ του «τριφυλλιού» δεν είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: «Σεισμός» στη Euroleague: Το… expansion, το Ντουμπάι και η μεγάλη επιστροφή

Δεδομένα ο Ιωαννίδης δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή (31/1, 19:00) ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σε ένα ματς όπου ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται πάρα πολύ, μετά και το εις βάρος του 1-2 από το πρώτο παιχνίδι της Λεωφόρου. Μία αναμέτρηση στην οποία ο 24χρονος φορ είχε αγωνιστεί για ένα μισάωρο (παρά τις αρχικές εκτιμήσεις περί επιστροφής του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα), αλλά υπέστη υποτροπή μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και είναι ξανά νοκ-άουτ.

Πλέον, ο Ιωαννίδης «τρέχει» για το ντέρμπι της Κυριακής (4/2, 21:00) με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ