Λουτσέσκου: «Θέλαμε να κερδίσουμε το Κύπελλο και να δείξουμε σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιέγραψε με ενθουσιασμό ό,τι αφορούσε το Κύπελλο Ελλάδας τονίζοντας ότι όλοι είχαν τεράστια επιθυμία να το κατακτήσουν για να αποδείξουν ποια ήταν «η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο»


Λουτσέσκου: «Θέλαμε να κερδίσουμε το Κύπελλο και να δείξουμε σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» | to10.gr

Για την φανταστική εμπειρία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στην Αθήνα, τόσο σε ότι αφορά τις προετοιμασίες, όσο και τον αγώνα αλλά και όσα ακολούθησαν μίλησε ο προπονητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου, στο πλαίσιο της προβολής του ντοκιμαντέρ του Δικεφάλου του Βορρά με τίτλο, Final 2018 – the movie. 

Όσον αφορά το μέλλον ο έμπειρος κόουτς, το περιέγραψε με μόνο μία λέξη «δουλειά»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ:

«Πρώτα από όλα, θέλω να σας χαιρετίσω όλους και να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά, σε κάθε άνθρωπο που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ. Η εμπειρία του τελικού του Κυπέλλου στην Αθήνα, ήταν φανταστική.

Η προετοιμασία του αγώνα, τα συναισθήματα, τα δυνατά συναισθήματα, ήταν στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούσαμε να βιώσουμε. Νομίζω ότι ήταν μια εξαιρετική κατάσταση, εξαιτίας όλων όσων συνέβησαν κατά την διάρκεια της σεζόν.

Η προετοιμασία του αγώνα, οι συνομιλίες με τους παίκτες, οι σκέψεις πως να μείνουν οι παίκτες συγκεντρωμένοι και με τεράστια θέληση για να κερδίσουν το Κύπελλο και να δείξουμε σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο την φετινή σεζόν.

Ήταν κάτι φανταστικό για έναν προπονητή. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας, αυτό που νιώσαμε στην Θεσσαλονίκη, ήταν ένας ακόμα λόγος για εμάς να παίξουμε με όλη μας την καρδιά και να δώσουμε ότι καλύτερο είχαμε.

Τελικά ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά και στο φινάλε υπήρχε μια τεράστια ευτυχία. Νιώσαμε περήφανοι γιατί γίναμε μεγάλο μέρος της ανείπωτης χαράς που ένιωσε μεγάλο μέρος της Ελλάδας.

Εγώ θέλω μόνο να πω ευχαριστώ στους παίκτες μου, στους βοηθούν μου, σε όλους όσους βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα και σε όλους που ενεπλάκησαν σε αυτή την προετοιμασία του αγώνα.Η νίκη έρχεται πάντα από την δουλειά και την προσπάθεια όλων. Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να γιορτάσουμε την επόμενη χρονιά, ξανά και ξανά και ξανά. Θέλω να πω μια μόνο λέξη για το μέλλον: δουλειά. Νομίζω ότι αν δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις θα έχουμε μια καλή σεζόν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο