ΠΑΟΚ για Μπακασέτα: «Να του θυμίσουμε ότι είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, όχι στο Εθνικό θέατρο»

ΠΑΟΚ για Μπακασέτα: «Να του θυμίσουμε ότι είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, όχι στο Εθνικό θέατρο»

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τον Τάσο Μπακασέτα - Με πόσες αγωνιστικές κινδυνεύουν ο αρχηγός της Εθνικής και ο Τάισον

Σε ένα ματς με μπόλικη ένταση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την αναμέτρηση δυστυχώς επισκίασε η απαράδεκτη συμπεριφορά των Τάισον και Τάσου Μπακασέτα στο 79′, όταν αμφότεροι διαπληκτίστηκαν πάρα πολύ έντονα, μετά το φάουλ του δεύτερου στον πρώτο. Οι δύο ποδοσφαιριστές άρχισαν τις… κουτουλιές, τα σπρωξίματα, τα τραβήγματα της φανέλας, με τον Μπακασέτα να αντιδρά υπερβολικά πέφτοντας μόνος του στον αγωνιστικό χώρο μετά το φινάλε της κοκορομαχίας.

Διαβάστε επίσης: Αδειάζει η κλεψύδρα – Θέμα χρόνου η απόφαση Μπαρτζώκα

Στον ΠΑΟΚ… βράζουν με την αντίδραση του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας, κάνοντας λόγο για «θέατρο» και «κίνηση ντροπής» από πλευράς του.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν οι Θεσσαλονικείς μετά το τέλος του αγώνα:

«Είναι ντροπή για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να κάνει θέατρο και μάλιστα στην προσπάθεια Έλληνα συμπαίκτη του στην Εθνική να ηρεμήσει την κατάσταση. Δεύτερη φορά σε δύο ματς, με θέατρο να προσπαθήσει να επωφεληθεί χωρίς ντροπή. Είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος να του θυμίσουμε, όχι στο Εθνικό θέατρο».

Από εκεί και πέρα, οι Τάισον και Μπακασέτας κινδυνεύουν με αποκλεισμό μία έως δύο αγωνιστικών. Όλα θα εξαρτηθούν από τα γραφόμενα του Ολλανδού διαιτητή Λίτχουτ στο φύλλο αγώνα.

Εφόσον κάνει λόγο για ανάρμοστη διαγωγή, τότε η ποινή που προβλέπεται είναι μια αγωνιστική, ενώ για υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω ή απόπειρα βιαιοπραγίας προβλέπονται δύο αγωνιστικές. Την Παρασκευή 15/2 η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα ανακοινώσει τις ποινές που είναι άμεσα εκτελεστέες.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι ποινές θα εκτιθούν στους αμέσως επόμενους αγώνες πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague, την ερχόμενη Κυριακή (18/2). Ο Μπακασέτας θα εκτίσει με τη Λαμία και ο Τάισον με τον Ολυμπιακό. Αν το Κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας αναβληθεί όμως, μετά το σχετικό αίτημα των «ερυθρόλευκων», τότε ο Τάισον θα εκτίσει στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αν επιβληθούν ποινές δύο αγωνιστικών, ο Μπακασέτας θα εκτίσει με Λαμία και ΠΑΟΚ (Κύπελλο) και ο Τάισον με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (ή με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό, εφόσον αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ