Παναιτωλικός: Χωρίς Λιάβα και Μαλή στην ρεβάνς με τον Άρη

Παναιτωλικός: Χωρίς Λιάβα και Μαλή στην ρεβάνς με τον Άρη

Ο Παναιτωλικός θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Μαλή και Λιάβα, οι οποίοι δεν θα δώσουν το «παρών» στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Άρη

Ο Παναιτωλικός θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη αναζητώντας… ένα θαύμα, αφού θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Άρη (6/2, 19:00) και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο διαιτητής στο Ολυμπιακός – Μακάμπι

Οι Αγρινιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την ρεβάνς κόντρα στους κίτρινους, με τον Γιάννη Πετράκη να έχει αρκετές απουσίες για να διαχειριστεί, καθώς στους ήδη τραυματίες Μπαλαντασάρα, Στεργιάκη, Μπακάκη και Μπάμποκ, προστέθηκαν οι Λιάβας και Μαλής, περιορίζοντας έτσι τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού στα μετόπισθεν.

Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον τένοντα ενώ ο δεύτερος δέχτηκε γονατιά στον τετρακέφαλο, και αμφότεροι θα προφυλαχθούν εν όψει της πρεμιέρας των πλέι-άουτ το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Στο θετικά για τα «καναρίνια» ο Σέρχιο Ντίαζ επιστρέφει στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Κοντούρης, Νικολάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ