ΕΠΟ σε Άρη και Παναθηναϊκό: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή σε άλλο γήπεδο με κόσμο;»

ΕΠΟ σε Άρη και Παναθηναϊκό: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή σε άλλο γήπεδο με κόσμο;»

Η ΕΠΟ ενημέρωσε Παναθηναϊκό και Άρη για τις εξελίξεις και τους κάλεσε να αποφασίσουν τι θέλουν. Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή σε άλλο γήπεδο με κόσμο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει με βασικό ζήτημα τη λήψη οριστικών αποφάσεων για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ δεν παίζει σε καμία περίπτωση το σενάριο αλλαγής της ημερομηνίας.

Από εκεί και πέρα, η ΕΠΟ ζήτησε από τους δύο φιναλίντ – Άρη και Παναθηναϊκό – να απαντήσουν αν δέχονται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου σε άλλο γήπεδο εκτός από το Πανθεσσαλικό, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Συγκεκριμένα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απαιτείται να γίνουν βελτιωτικές ενέργειες ύψους 260.000 ευρώ και ο Αχιλλέας Μπέος (Δήμαρχος Βόλου) φέρεται να ζήτησε από την ΕΠΟ να καλύψει το ποσό των 70.000 ευρώ από το συνολικό κόστος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ απάντησε αρνητικά και στη συνέχεια ζήτησε από τις δύο ομάδες να απαντήσουν στο σενάριο αλλαγής της έδρας έως και τη Δευτέρα (15/4).

Μέχρι στιγμής πάντως, η ΠΑΕ Άρης εμφανίζεται απόλυτη και κατηγορηματική ως προς την έδρα του τελικού καθώς απαιτεί την εφαρμογή της προκήρυξης του θεσμού. Συν τοις άλλοις, η μοναδική επιλογή – πλην του Πανθεσσαλικού Σταδίου – είναι το ΟΑΚΑ, όπου εκεί το κόστος των εξόδων για την εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ