Μάντζιος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί θα παίξουμε χωρίς κόσμο- Έχουμε τρομερή ορμή»

Μάντζιος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί θα παίξουμε χωρίς κόσμο- Έχουμε τρομερή ορμή»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναΐκό και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα δει έναν Άρη που το μάτι του θα γυαλίζει.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου, όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και εμφανίστηκε σίγουρος πως οι παίκτες του θα εμφανιστούν πανέτοιμοι για το παιχνίδι.

Όσο για την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες, εξέφρασε την απορία γιατί του για αυτό και είπε πως υπεύθυνη είναι τόσο η ΕΠΟ, όσο και η κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης: Βατερλό για ΑΕΚ – Άρη στην Super League- Έχασαν 2-11 σε ψηφοφορία

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Δεν υπάρχει φαβορί σε έναν τελικό. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ημέρας, ψυχολογικής προετοιμασίας. Η έλευση του κ. Κόντη στον Παναθηναϊκό αλλάζει τα δεδομένα, αλλά εμείς δουλεύαμε τόσο καιρό σε αυτό. Είναι θέμα ημέρας, είναι θέμα ποιος το θέλει περισσότερο και εμείς έχουμε μια απίστευτη ορμή και πίστη».

Για το γεγονός πως είναι δυο Έλληνες προπονητές στον τελικό: «Νιώθω μια ιδιαίτερη χαρά, γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς τον Έλληνα προπονητή. Καλό θα ήταν να είχαμε και τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν θα τον έχουμε. Όλα τα άλλα που ακούμε για την ετοιμότητα του γηπέδου, όταν έχεις δυο και τρεις μήνες το φτιάχνεις και για μένα φταίει και η ομοσπονδία και η κυβέρνηση».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια ομάδα της Κύπρου:
«Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα αυτά, κάθε προπονητής θέλει κάποια στιγμή να αναλάβει κάποια ομάδα εκεί και ίσως μπορεί να συμβεί κάποτε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ