Λοντίγκιν: «Τρελαίνομαι για το πρωτάθλημα και θα το διεκδικήσουμε ξανά του χρόνου»

Λοντίγκιν: «Τρελαίνομαι για το πρωτάθλημα και θα το διεκδικήσουμε ξανά του χρόνου»

Ο Γιούρι Λοντίγκιν στάθηκε στην επόμενη σεζόν του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Απόλυτα χαρούμενος με το αποτέλεσμα και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην Cosmote ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα θα προσπαθήσει αν το κατακτήσει και του χρόνου, ενώ ξεκαθάρισε είναι… τρελαμένος για το πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Γιούρι Λοντίγκιν:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω κάτι για το ματς. Ετσι όπως εξελίχθηκε, έτσι όπως στάθηκε ο Αρης μας ήταν δύσκολο να παίξουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, δεν μας άφηνε και το χόρτο. Υπήρχαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, οι κόκκινες ήταν κόκκινες, συμφωνώ με τη Φραπάρ. Μας χαροποιεί το αποτέλεσμα, να τελειώσουμε τη χρονιά λίγο χαρούμενοι, να δώσουμε χαρά στους οπαδούς.

Δυστυχώς δεν κάναμε κάτι στο πρωτάθλημα. Η ομάδα σιγά σιγά χτίζεται, έχει πάρει μία πορεία προς τα πάνω. Δεν γίνεται όλα να γίνουν απότομα σαν… ρουκέτα προς τα πάνω, θα υπάρχουν και πίσω βήματα. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίζει να το διεκδικεί, θα το κάνουμε και του χρόνου, ακόμη περισσότερο, με περισσότερο πείσμα και περισσότερη εμπειρία.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Κάποια παιδιά δυστυχώς θα φύγουν. Είχαμε πολύ καλούς χαρακτήρες. Πάνω από όλα να είμαστε άνθρωποι. Περάσαμε αρκετές δυσκολίες. Δεν μπορώ να πω πως ήταν ένας φανταστικός τελικός. Εβαλε πολύ όμορφο γκολ ο Βαγιαννίδης. Είχε κάποια καλά τελειώματα στην προπόνηση, είχε καιρό να σκοράρει και του την είχα «πει».

Ευχαριστώ τους προηγούμενους προπονητές και τον Γιοβάνοβιτς και τον Τερίμ και φυσικά τον Κόντη, ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή. Να το απολαύσουμε τώρα, μετά έχει προετοιμασία, σκληρή δουλειά και στόχος μας θα είναι το πρωτάθλημα.

Νομίζω το 2016 με τη Ζενίτ είχα πάρει ξανά κύπελλο. Στην Ελλάδα δεν είχα κερδίσει ξανά κάτι. Είμαι ευτυχισμένος που τελείωσε τουλάχιστον έτσι η σεζόν. Τρελαίνομαι για το πρωτάθλημα και θα το διεκδικήσουμε ξανά του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ