ΟΦΗ : Ο Μιχόγεβιτς ανεβαίνει στην Ξάνθη για να αντικαταστήσει τον Παπάζογλου

ΟΦΗ : Ο Μιχόγεβιτς ανεβαίνει στην Ξάνθη για να αντικαταστήσει τον Παπάζογλου

Ο Τάσος Παπάζογλου τέθηκε εκτός πλάνων του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ λόγω τραυματισμού και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς θα ανέβει στην Ξάνθη για να τον αντικαταστήσει στην αποστολή στο παιχνίδι της Τετάρτης (26/09) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Τάσος Παπάζογλου στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης του ΟΦΗ με την Ξάνθη στα Πηγάδια (αποχώρησε ως αλλαγή και στη θέση του πέρασε ο Δημήτρης Κομεσίδης), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague, επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου εν όψει του αγώνα με τους Ακρίτες για το Κύπελλο Ελλάδας την προσεχή Τετάρτη (26/09, 16:00).

Ο λόγος για την εντολή προς τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, Μάρκο Μιχόγεβιτς, να ανέβει στην Ξάνθη και να ενσωματωθεί στην 20μελή αποστολή των Κρητικών, αν και ο Ουκρανός δεν θεωρείται 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης για να συμμετάσχει στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο 29χρονος Παπάζογλου ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις σε κοιλιακούς και προσαγωγούς, έτσι θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τις προπονήσεις, το οποίο πιθανότατα θα ανέλθει σε μία με δύο εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ