«Πεντάρα» του Βόλου στον Απόλλωνα Λάρισας, βαθμός για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

«Πεντάρα» του Βόλου στον Απόλλωνα Λάρισας, βαθμός για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο Βόλος ήταν εκπληκτικός απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, του οποίου επικράτησε με 5-1 στην έδρα του, ενώ ο Απόλλων Παραλιμνίου πήρε σημαντικό βαθμό κόντρα στα Τρίκαλα, που τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες. Νίκη του Κισσαμικού στο Παγκρήτιο επί του ΟΦ Ιεράπετρας.

Το απόγευμα της Τρίτης (25/09), με τρία ματς που διεξήχθησαν στις 16:30, άνοιξε η αυλαία της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Εντούτοις, σε αυτές τις αναμετρήσεις συμμετείχαν μόνο ομάδες από τη Football League και τη Γ’ Εθνική, και όχι από τη Superleague.

Ο Βόλος ήταν εκπληκτικός απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, του οποίου επικράτησε με 5-1 στην έδρα του, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα γκολ πέτυχαν οι Μάντζης (2), Κότο, Πέντα και Πίτου Γκαρσία, ενώ ο Λίταινας ήταν εκείνος που είχε ισοφαρίσει στο 47′ για τους φιλοξενούμενους. Έτσι ο Βόλος απέκτησε προβάδισμα εν όψει του στόχου της πρόκρισης, αν και το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθότι στο ίδιο γκρουπ βρίσκονται η ΑΕΚ και η Λαμία.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου ήταν η πρώτη ομάδα από τη Γ’ Εθνική που πήρε βαθμό και μάλιστα το έκανε απέναντι στα Τρίκαλα. Ο Μερεσιώτης άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία κίνηση κι ακόμα ομορφότερο τελείωμα στο 31′ και 12 λεπτά αργότερα ο Τσιμίκας εκτέλεσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το τελικό 1-1. Οι Θεσσαλοί ήταν κατώτεροι των προσδοκιών, ενώ τελείωσαν το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές, εξαιτίας των αποβολών των Τσιάρα και Γκουγκούδη.

Τέλος, ο Κισσαμικός δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει του ΟΦ Ιεράπετρας στο Παγκρήτιο, επίσης μίας από τις πέντε ομάδες που βρίσκονται στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου και παράλληλα στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Τα γκολ πέτυχαν οι Ζιούλης (48′) και Βρεττός (90′).

Τα αποτελέσματα των αγώνων που διεξήχθησαν στις 16:30:

2ος όμιλος: ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Λάρισας 5-1 (21′, 69′ Μάντζης, 61′ Κότο, 65′ Πέντα – 47′ Λίταινας, 82′ Πίτου Γκαρσία)

3ος όμιλος: ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΟ Χανιά Κισσαμικός 0-2 (48′ Ζιούλης, 90′ Βρεττός)

6ος όμιλος: Απόλλων Παραλιμνίου – Τρίκαλα 1-1 (31′ Μερεσιώτης – 43′ Τσιμίκας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ