Απίστευτο: «Ιπτάμενη» φωτοβολίδα καρφώθηκε μέσα στο γήπεδο του Ατρομήτου!

Απίστευτο: «Ιπτάμενη» φωτοβολίδα καρφώθηκε μέσα στο γήπεδο του Ατρομήτου!

Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα κάποιος έξω από το γήπεδο πέταξε μια φωτοβολίδα, η οποία «καρφώθηκε» δίπλα από την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Ατρομήτου!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι στον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου κάποιος έξω από το γήπεδο πέταξε μια φωτοβολίδα, η οποία «προσγειώθηκε» στην κερκίδα που βρίσκεται δίπλα από πέταλο, όπου κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων! Ευτυχώς, δεν υπήρχαν φίλαθλοι στην εν λόγω θύρα, η οποία παραμένει πάντα κλειστή.

Μόλις οι οπαδοί των γηπεδούχων αντιλήφθηκαν τι συνέβη, βγήκαν αμέσως έξω για να βρουν τον δράστη ή τους δράστες που πέταξαν τη φωτοβολίδα και επικράτησε ένταση στις κερκίδες και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Η αναζήτηση των οπαδών του Ατρομήτου δεν έφερε αποτελέσματα και λίγα λεπτά αργότερα άπαντες γύρισαν στις θέσεις τους, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ