Με εκτεταμένο rotation ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη

Με εκτεταμένο rotation ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο σημερινό (26/9) ματς Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα στις 19:00, στο πλαίσιο των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων μετά από 4,5 χρόνια.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής πολλούς από τους βασικούς του παίκτες και αναμένεται να κάνει εκτεταμένο rotation για να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει ανάσες σε αρκετούς ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την προσεχή Κυριακή.

Ο Πασχαλάκης είναι τιμωρημένος, ο Ουάρντα σε προσωρινή καραντίνα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ εκτός έμειναν για να ξεκουραστούν και οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μαουρίσιο, αλλά εκτός πλάνων (γι’ αυτόν τον αγώνα) ήταν και ο Μαλεζάς.

Στην αποστολή μπήκαν οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης, Ακπόμ.

Είναι πολύ πιθανό σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε απέναντι στην ΑΕΚ, στο σημερινό (26/9) ματς με τον Άρη να ξεκινήσουν βασικοί μόνο δύο παίκτες, ο Κρέσπο και ο Πέλκας!

Ο Λουτσέσκου σκέφτεται να ξεκινήσει ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια, ο Κίτσιου δεξιά στην άμυνα και ο Τόσκα αριστερά, ο Κρέσπο με τον Χατσερίδη θα είναι οι στόπερ, ο Βέρνμπλουμ και ο Σάκχοφ στα χαφ, πιο μπροστά τους ο Πέλκας, δεξιά ο Λέο Ζαμπά, αριστερά ο Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ