Τα φώτα σε Τουρέ, αλλά και Γκιγιέρμε – Ναχουέλ

Τα φώτα σε Τουρέ, αλλά και Γκιγιέρμε – Ναχουέλ

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει τον Αφρικανό μέσο για τουλάχιστον μισή ώρα. Ο Πορτογάλος περιμένει να δει το ματς με τον Λεβαδειακό κι εν συνεχεία θ’ αποφασίσει αν θα πάρει τον Τουρέ στην αποστολή για ΠΑΟΚ. Ντεμπούτο αύριο για Γκιγιέρμε και Ναχουέλ.

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει αύριο τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου και το ματς με τους Βοιωτούς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δώσει χρόνο συμμετοχής ο Πέδρο Μαρτίνς, σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι στιγμής.

Βεβαίως και σε παίκτες που δεν έχουν κάνει ακόμα ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως όλα τα «φώτα» πέφτουν πάνω στον Γιάγια Τουρέ.

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού αναμένεται να παίξει στον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό και το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς είναι να χρησιμοποιήσει τον σούπερ σταρ των πειραιωτών για 25-30 λεπτά.

Αυτό είναι το πρώτο ματς που θα παίξει ο Τουρέ και είναι λογικό να μην θέλει να τον ζορίσει ο Μαρτίνς μ’ ένα 90λεπτο. Κάτι τέτοιο άλλωστε δεν πρόσφερε το παραμικρό στον παίκτη κι αυτό το ξέρει καλά ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού.

Ο Γιάγια Τουρέ ετοιμάζεται λοιπόν να κάνει το ντεμπούτο του στην σεζόν και οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν πως και πως για να δουν τον διεθνή μεσοαμυντικό από την Ακτή Ελεφαντοστού. Ο έμπειρος άσος των ερυθρόλευκων έχει δουλέψει πολύ από την πρώτη μέρα που πήγε στο Ρέντη.

Δούλεψε σκληρά με τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Χρήστο Μουρίκη και είναι ενδεικτικό της επιθυμίας του ν’ αγωνιστεί ότι πήγαινε για προπόνηση στο Ρέντη ακόμα και όταν ο Πέδρο Μαρτίνς έδινε ρεπό.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού θα δει τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Λεβαδειακού κι εν συνεχεία θ’ αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει τον Τουρέ στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη.

Ντεμπούτο για Γκιγιέρμε και Ναχουέλ

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό θα κάνουν ντεμπούτο και δύο ακόμα μεταγραφές του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Γκιγιέρμε και τον Ναχουέλ τους οποίους σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο προπονητής των πειραιώτων.

Αυτό σημαίνει ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια πρώτη εικόνα του Βραζιλιάνου μέσου και του νεαρού εξτρέμ. Τα φώτα λοιπόν «πέφτουν» στον Γιάγια Τουρέ αλλά από την άλλη πλευρά θα πρέπει να επισημανθεί πως ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πρώτη εμφάνιση του Γκιγιέρμε και του Ναχουέλ.

Επαναλαμβάνουμε, σε ότι αφορά τον Γιάγια Τουρέ, ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει να δει τον αυριανό αγώνα για ν’ αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει τον Αφρικανό μέσο στην αποστολή των πειραιωτών για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι επίσης σημαντικό να τονίσουμε ότι ο διεθνής άσος των ερυθρόλευκων περιμένει πως και πως το ματς για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς κι αυτό λέει πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ