ΠΑΟΚ – Αρης: Ρίψη μολότοφ και ένταση με την Αστυνομία έξω από την Τούμπα!

ΠΑΟΚ – Αρης: Ρίψη μολότοφ και ένταση με την Αστυνομία έξω από την Τούμπα!

Επεισόδια μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και οπαδών του ΠΑΟΚ σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Άρη.

Δεκάδες βόμβες μολότοφ και δακρυγόνα χωρίς λόγω και αιτία έπεσαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας και συγκεκριμένα μπροστά από τις θύρες 7 και 8. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική αυτή την στιγμή, ενώ η κατάσταση για την ώρα έχει ηρεμήσει.

Επεισόδια είχαμε στο γήπεδο της Τούμπας και συγκεκριμένα έξω από τις θύρες 7 και 8. Ξαφνικά και χωρίς να συμβεί το παραμικρό νωρίτερα πετάχτηκαν δεκάδες βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ. Η Αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι αποπνικτική. Όσοι ήταν έξω από την Μικράς Ασίας άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι καθώς δεν ήξεραν τι θα επακολουθούσε.

Οι κλούβες των ΜΑΤ που ήταν παρατεταγμένες έξω από τις θύρες για να κόψουν τον δρόμο προκειμένου να φτάσουν οι δύο αποστολές έφυγαν από την περιοχή για να μην υπάρξουν περισσότερα προβλήματα. Στο σημείο έχουν φτάσει δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση που αυτή την ώρα είναι ήρεμη. Από τις βόμβες μολότοφ είχαμε και υλικές καταστροφές. Μια καντίνα εξωτερικά πήρε φωτιά, όπως επίσης ένα δίκυκλό, αλλά και ένα αυτοκίνητο.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ