ΠΑΟΚ – Άρης : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Άρης : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Άρη στην Τούμπα, αγωνιζόμενος με πολλές αλλαγές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αναλυτικά η κριτική των ποδοσφαιριστών του Δικέφαλου του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας με πολλές αλλαγές (μόνο ο Πέλκας και ο Κρέσπο ήταν βασικοί όπως και με την ΑΕΚ) δεν είχε καλή απόδοση και έμεινε στο 1-1 με τον Άρη στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Πέλκα στο 25’, αλλά από λάθος του Χατσερίντι, βγήκε ο Ματέο Γκαρσία σε θέση βολής στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα αλλά στο 59’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κίτσιου με 2η κίτρινη, ο οποίος ήταν απρόσεκτος. Στα τελευταία 30 λεπτά ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει κιόλας μένοντας στο 1-1.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Δικέφαλου του Βορρά:

Ρέι: Έπαιξε βασικός σε επίσημο ματς του ΠΑΟΚ μετά από 10 μήνες! Δε φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε και παρότι είχε καιρό να παίξει δεν ήταν κακός.

Κίτσιου: Αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς. Ήταν φανερά εκτός ρυθμού και έκανε αρκετά λάθη. Δεν τα πήγε καλά, και πέταξε μια ευκαιρία για να μπει στο rotation. Έφαγε νωρίς την πρώτη κίτρινη και μετά δεν πρόσεξε και δέχθηκε και δεύτερη και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες. Είχε ένα κακό βράδυ

Τόσκα: Με την Τσέλσι που είχε παίξει πρώτη φορά είχε πιο θετική παρουσία. Δεν ήταν κακός, αλλά δεν έκανε και κανένα φοβερό παιχνίδι. Στο β’ ημίχρονο έπαιξε και στόπερ για ένα διάστημα.

Χατσερίντι: Δεν έκανε καλό παιχνίδι. Δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη και έκανε και το λάθος από όπου ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης του Άρη. Ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα απ’ αυτόν. Στο ημίχρονο έγινε αλλαγή.

Κρέσπο: Ήταν ο καλύτερος της άμυνας του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούσε να προλάβει όλα τα λάθη των υπολοίπων. Διανύει περίοδο φόρμας και όπου παίζει είναι καλός.

Βέρνμπλουμ: Δε φάνηκε καθόλου. Παραμένει εκτός κλίματος και δεν καταφέρει να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή. Έως τώρα δεν έχει δικαιολογήσει το θόρυβο που έγινε για τη μεταγραφή του. Μετά την αποβολή του Κίτσιου έπαιξε στόπερ και τα πήγε καλά.

Σάκχοφ: Συγκριτικά με τον Βέρνμπλουμ ήταν καλύτερος, αλλά κινήθηκε στη μετριότητα. Μαζί με το Σουηδό είναι ένα βαρύ δίδυμο στα χαφ και κάνουν πολύ αργή τη μεσαία γραμμή.

Πέλκας: Ήταν αυτός που έτρεξε περισσότερο από όλους, πέτυχε το γκολ με πέναλτι, αλλά συνολικά δεν ξεπέρασε πάλι τη μετριότητα. Ακόμη δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό φέτος.

Ζαμπά: Ήταν επικίνδυνος από τη δεξιά πλευρά και έκανε αρκετές κούρσες, δημιουργώντας ρήγματα. Του έλειψαν πάλι τα καλά τελειώματα, αλλά δεν ήταν κακός.

Ελ Καντουρί: Έκλεψε την μπάλα και κέρδισε το πέναλτι στο χέρι του Γιουνές. Δεν ήταν κακός, αλλά είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Καρέλης: Δεν μπόρεσε να φανεί αλλά δεν τροφοδοτήθηκε κιόλας. Δεν του ταίριαξε το παιχνίδι και συνολικά κινήθηκε στη μετριότητα. Έγινε αλλαγή στο 77’.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μάτος: Μπήκε στο β’ ημίχρονο στη θέση του Χατσερίντι και έγινε δύο εσωτερικές αλλαγές: πήγε ο Τόσκα στόπερ δίπλα στον Κρέσπο και ο Κίτσιου αριστερό μπακ. Ήταν θετικός και σταθερός.

Μπίσεσβαρ: Μπήκε κι αυτός στο β’ ημίχρονο στη θέση του Ελ Καντουρί. Μπήκε ορεξάτος και είχε αρκετές καλές ενέργειες, χωρίς να βγάλει πάντως τη μεγάλη φάση.

Πρίγιοβιτς: Μπήκε στο 77’ στη θέση του Καρέλη. Δεν έπαιξε πολύ και δεν μπόρεσε να φανεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ