Ναζλίδης : «Ο Άρης έστειλε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα»

Ναζλίδης : «Ο Άρης έστειλε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα»

Ο Θωμάς Ναζλίδης στις πρώτου δηλώσεις μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ δήλωσε ότι ο Αρης έδειξε ότι επέστρεψε και έστειλε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ο Θωμάς Ναζλίδης υποστήριξε ότι η εμφάνιση των «κίτρινων» έστειλε μήνυμα σ’ όλη την Ελλάδα. Επίσης ο επιθετικός του Άρη δήλωσε ότι στόχος της ομάδας του είναι να πάει όσο καλύτερα γίνεται στον θεσμό του Κυπέλλου. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δε θέλω να πω ότι είναι μακριά. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες, ωστόσο εμείς πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», σχολίασε αρχικά απαντώντας στην εκτίμηση του Κ. Κατσαβάκη που σχολίασε ότι ο Άρης μπορεί άνετα να τερματίσει στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Για το ντέρμπι:

«Είναι θετικό ότι η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει. Είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια.

Δεν ήταν ένα απλό ματς, ήταν ένας αγώνας με τεράστια ιστορία και εμείς ήρθαμε εδώ για να δώσουμε τα πάντα και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Για τον στόχο του Άρη στο Κύπελλο:

«Στόχος μας είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο θεσμό και γιατί όχι να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Για τους λίγους Έλληνες ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Άρης:

«Στο χέρι μας είναι να δέσουμε. Έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα που έχει και εμπειρία και ταλέντο. Δεν της λείπει τίποτα. Ο Άρης δείχνει ότι επέστρεψε και επέστρεψε δυνατά. Σήμερα νομίζω ότι η ομάδα έστειλε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ