Στο νοσoκομείο για εξετάσεις ο Μπρούνο Γκάμα

Στο νοσoκομείο για εξετάσεις ο Μπρούνο Γκάμα

Ο Μπρούνο Γκάμα αποχώρησε από την Τούμπα με ασθενοφόρο καθώς κρίθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις μετά το χτύπημα στα πλευρά του.

Αγωνία στον Άρη για τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος τραυματίσθηκε προς το τέλος του παιχνιδιού της Τούμπας, με αποτέλεσμα οι κίτρινοι να αγωνιστούν στα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο. Ετσι η ομάδα του Άρη κάλεσε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ο Πορτογάλος τραυματίστηκε λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης και μεταφέρθηκε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Ο 30χρονος Πορτογάλος σύμφωνα με την πρώτη γνωμάτευση του ιατρικού τιμ του Άρη, είχε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και μάλιστα είχε τάση προς εμετό.

Βεβαίως ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν μετά από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Συγκεκριμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υπό τη συνοδεία του γιατρού της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή προκειμένου να υποβληθεί σε ακτινογραφία.

Οσον αφορά τη φάση του τραυματισμού έπειτα από μία προσπάθειά του, έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε να πονάει. Ετσι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Εν συνεχεία ο Γκάμα αποχώρησε, με τους γιατρούς να ενημερώνουν ότι έπαθε μία σύσπαση στους κοιλιακούς. Μάλιστα βγήκε εκτός αγώνα καθώς παρουσίασε αυτή την τάση για εμετό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ