Ερέρα : «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ερέρα : «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Άρη στο ντέρμπι κυπέλλου με τον  ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ισπανός τεχνικός.

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του δήλωσε ο Πάκο Ερέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός προπονητής των κίτρινων αναφέρθηκε στην αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τον Ούγκο Σόουζα αντί του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ μίλησε και το πρόβλημα που προέκυψε με τον Μπρούνο Γκάμα.

Για το παιχνίδι: «Δεν είχαμε φόβο για το πως να παίξουμε και είμαι χαρούμενος με την εικόνα μέσα στο γήπεδο, γιατί παίξαμε καλά. Είχαμε νέους παίκτες, όπως ο Μάβραϊ, αλλά δεν αλλοιώθηκε η ομάδα. Μπορέσαμε να αμυνθούμε και να δημιουργήσουμε, εξάλλου θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Για να μην ξεχνιόμαστε, παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Champions League και πολύ καλή».

Για το αν αντιμετωπίζει διαφορετικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο: «Πρόκειται για δυο διαφορετικές διοργανώσεις. Είχαμε στο μυαλό το παιχνίδι αυτό και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, αν συμβεί αυτό και στο επόμενο ίσως χρησιμοποιήσουμε το τρίτο για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Υπήρξαν στιγμές στο ματς που ίσως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά παίζαμε με μια καλή ομάδα».

Για το ότι έμεινε εκτός ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση, γιατί είναι ένας παίκτης που δικαιούται χρόνο συμμετοχής. Ήταν μια κίνηση τακτικής, χρησιμοποιήσαμε τον Ούγκο (Σόουζα), που είναι στόπερ συγκλίνει προς τα μέσα για να βρίσκει τον Μπίσεσβαρ, ο Κωνσταντινίδης παίζει πιο πλάγια».

Για το πώς προετοιμάστηκε η ομάδα για το ματς: «Είχαμε τρεις-τέσσερις μέρες για να δουλέψουμε για το παιχνίδι και είδα δυο-τρία ματς του ΠΑΟΚ. Αυτά φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο, εκεί μαθαίνεις για τον αντίπαλο. Να το ξαναπώ, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Βγήκαμε στο χορτάρι πιστεύοντας στις δυνατότητές μας και είχαμε πλάνο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τώρα και μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα».

Για το κλίμα της Τούμπας: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Είμαι χαρούμενος όταν παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, είτε στο δικό μας είτε εκτός έδρας. Οι οπαδοί ήταν καταπληκτικοί, τραγουδούσαν για την ομάδα τους. Οι παίκτες, όμως, πρέπει να απομονώνονται και να παίζουν το παιχνίδι τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να μπορούν να συγκεντρώνονται».

Για τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα: «Έχει πρόβλημα στα πλευρά. Ίσως είναι σοβαρό, πήγε στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο προς το παρόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ