Καρέλης : «Να μάθω τα θέλω του προπονητή και να γίνω ακόμα καλύτερος»

Καρέλης : «Να μάθω τα θέλω του προπονητή και να γίνω ακόμα καλύτερος»

Ο Νίκος Καρέλης μετά το ντέρμπι της «Τούμπας» δήλωσε ότι στόχος του είναι να βρει ρυθμό και να γίνεται όλο και καλύτερος

Ο Νίκος Καρέλης ξεκίνησε για πρώτη φορά ως βασικός μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. Ο Κρητικός επιθετικός σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε ότι δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο και χρειάζεται ρυθμό και δουλειά. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του «Δικέφαλου»:

Για την απόδοσή του: «Θέλω δουλειά, θέλω ρυθμό, πρέπει να μάθω τους συμπαίκτες μου. Θα προσπαθήσω να μάθω ακόμα καλύτερα τα θέλω του προπονητή και να γίνω ακόμα καλύτερος».

Για το ντέρμπι: «Είμαστε ο ΠΑΟΚ. Παίζουμε συνέχεια για τη νίκη. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Δεν μας βγήκε, πήραμε τον βαθμό, είχαμε πείσμα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έπαιξε ρόλο και η αποβολή. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο επιθετικά».

Για τις αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας: «Υπήρχαν αρκετά νέα πρόσωπα παίξαμε μαζί αλλά μόνο με παιχνίδια θα έρθει η βελτίωση. Δεν μας φοβίζει τίποτα. Αφήνουμε το παιχνίδι αυτό και κοιτάμε τα επόμενα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ