Νίκες για Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πόντου

Νίκες για Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πόντου

Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου πανηγύρισαν τρίποντα στην πρεμιέρα τους στον 5ο και τον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μωραΐτης πέτυχε το γκολ των Πατρινών, οι οποίοι απειλήθηκαν μόνο προς το τέλος του αγώνα.

Η Παναχαϊκή δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει του Άρη Αβάτου στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, στον οποίο βρίσκονται επίσης ο Ολυμπιακός και ο Λεβαδειακός, με την ομάδα της Ξάνθης να είναι μία εκ των πέντε της Γ’ Εθνικής που προκρίθηκαν στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μωραΐτης στο 50ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος το στρώσιμο του Κυνηγόπουλου. Οι Πατρινοί έλεγξαν το ρυθμό, έφτιαξαν σαφώς περισσότερες καλές στιγμές και απειλήθηκαν ελάχιστα, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν εμφάνισαν ορισμένες αδράνειες στα μετόπισθεν.

Στην αναμέτρηση του 8ου ομίλου που διεξήχθη την ίδια ώρα, ο Απόλλων Πόντου επικράτησε με 1-0 του Ηρόδοτου στην Κρήτη, χάρη σε σουτ του Δημητριάδη μέσα από την περιοχή στο 58ο λεπτό. Επρόκειτο, μάλιστα, για το πρώτο επαγγελματικό ματς του Ηρόδοτου μετά από 13 χρόνια. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται οι Λάρισα και Πανιώνιος, των οποίων το παιχνίδι έχει αναβληθεί για τις 3 Οκτωβρίου.

Τα αποτελέσματα των ματς των 16:30:

Άρης Αβάτου – Παναχαϊκή 0-1 (50′ Μωραΐτης)
Ηρόδοτος – Απόλλων Πόντου 0-1 (58′ Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρόδοτος: Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Μπαλάφας, Αυγενικού (77’ Κασαπάκης), Σμυρλής, Φραγκουλάκης (80’ Μωραΐτης), Κωνσταντινίδης (71’ Μασάδο), Μάκο, Κοντογιάννης.

Απόλλων Πόντου: Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά (58’ Τσουμάνης), Γεωργιάδης, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης (82’ Δαμουλάκης), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαιτζίδης.

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουντακίδης (73΄ Ψεμματάς), Μίλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης (56΄Σιχλιμοίρης) , Δόντσος, Κοτόπουλος (56′ Ζοσημίδης), Γκέκας, Μ. Μελισσόπουλος.

Παναχαϊκή: Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ (66΄Μαυρίας), Κολ (87΄Παπατόλιος), Μωραΐτης (79΄Αντωνακόπουλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ