
Οι οπαδοί του ΟΦΗ έσπευσαν στο ξενοδοχείο, για να στηρίξουν την αποστολή - Πολλοί φίλαθλοι των Κρητικών έχουν ήδη συγκεντρωθεί στον λόφο πίσω από το «Λάμπρο Κατσώνης», προκειμένου να καταφέρουν να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.
Χαμός με τους οπαδούς του ΟΦΗ, οι οποίοι αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο, ενώ ήδη 800 φίλαθλοι έχουν ήδη φτάσει στη Λιβαδειά εκφράζοντας κύμα στήριξης προς τους Κρητικούς ενόψει του μεγάλου ημιτελικού του κόντρα στον Λεβαδειακό (17:00).
Παράλληλα, οι οπαδοί των Κρητικών έχουν εξασφαλίσει 300 εισιτήρια και έτσι, οι υπόλοιποι οπαδοί συγκεντρώθηκαν στον λόφο του «Λάμπρος Κατσώνης» προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Διαβάστε επίσης: Το απίστευτο με τα εισιτήρια του Final Four: Τι άλλαξε τα τελευταία 4 χρόνια (pic)
Στο ξενοδοχείο πολλοί οπαδοί στήριξαν με συνθήματα τους παίκτες, εμψυχώνοντας τους λίγο πριν από το ματς κόντρα στους Βοιωτούς, ενώ στον λόφο πολλοί έπιασαν «ήδη θέση», από στη στιγμή που δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εισιτήρια.



















