Κούτρης: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη» (pic)

Κούτρης: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη» (pic)

Ο 23χρονος μπακ του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στη νίκη επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού, χάρη στο γκολ του Δημήτρη Μάνου και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο ματς με τους Βοιωτούς αγωνίστηκε από την αρχή μέχρι το τέλος και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρσι και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 23χρονος μπακ το μεσημέρι της Παρασκευής με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στη νίκη των Πειραιωτών επί του Λεβαδειακού και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στάθηκαν δίπλα στην ομάδα για μια ακόμα φορά, παρά το τσουχτερό κρύο και τη βροχή και στήριξαν έμπρακτα τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ο Κούτρης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του από το χθεσινό ματς, στην οποία φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Πολύ καλό ξεκίνημα στο κύπελλο με νίκη μέσα στο σπίτι μας ! Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για την στήριξη».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πολύ καλό ξεκίνημα στο κύπελλο με νίκη μέσα στο σπίτι μας ! Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για την στήριξη ! ???⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deus é Fiel ! ??⚽️???? (@leonardo_koutris) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ