Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό

Με 11 Έλληνες παρατάσσει ο Γιώργος Δώνης τον Παναθηναϊκό για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό και μόλις έναν εξ αυτών που ξεκίνησαν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την εξ αναβολής αναμέτρηση (02/10, 17:30) της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας, επιλέγοντας 11 Έλληνες για να ξεκινήσουν απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και φυσικά πραγματοποιώντας πολλές αλλαγές σε σχέση με τους «11» που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Βασικός στο ματς με τους Γιαννιώτες από αυτούς που ξεκινούν σήμερα ήταν μόνο ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος εντέλει επιλέχθηκε αντί του Δημήτρη Εμμανουηλίδη για το αριστερό άκρο της γραμμής κρούσης. Ο τελευταίος βρίσκεται στον πάγκο των Πράσινων, αφού οι άλλοι δύο της επιθετικής τριάδας είναι οι Αργύρης Καμπετσής και Νίκος Βέργος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κότσαρης, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Στάικος, Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής, Βέργος.

Στον πάγκο του Τριφυλλιού βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Δώνης, Σέχου, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ