Ξεκίνησε προετοιμασία για το Κύπελλο ο Άρης

Ξεκίνησε προετοιμασία για το Κύπελλο ο Άρης

Αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν με την ΑΕΚ ενόψει του ματς με τον Αήττητο Σπάτων (31/10, 17:15).

Στον Άρη άφησαν για την ώρα πίσω τους το πρωτάθλημα και επικεντρώνονται στο προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο των Αήττητο Σπάτων (31/10, 17:15) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στη σημερινή (29/10) πρωινή προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι παίκτες, πλην του Φραν Βέλεθ, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Όσοι ποδοσφαιριστές πήραν χρόνο συμμετοχής στο χτεσινό ματς με την ΑΕΚ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Αναλυτικά, η ενημέρωση των κίτρινων περιλαμβάνει τα εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Αήττητο Σπάτων στο Κλεάνθης Βικελίδης (31/10, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (4ος όμιλος) της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά (ο Φραν Βέλεθ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης).

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου”».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ