ΑΕΛ – Ηρόδοτος 4-1

ΑΕΛ – Ηρόδοτος 4-1

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Νούνιτς και Μπαργκάν, οι οποίοι σκόραραν από δύο φορές ο καθένας, η ΑΕΛ επικράτησε του Ηρόδοτου με 4-1, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από ένα μήνα.

Ο Ηρόδοτος αποδείχθηκε ιδανικός αντίπαλος για την ΑΕΛ, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες. Η θεσσαλική ομάδα αγνοούσε τη νίκη από τις 29 Σεπτεμβρίου, σήμερα όμως επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με εμφατικό τρόπο. Οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Νούνιτς και Μπαργκάν οι οποίοι σκόραραν από δύο φορές, επικράτησαν με 4-1 των φιλοξενούμενων.

Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερη στο παιχνίδι και αφού απείλησε στο 5΄ με τον Φατιόν να σημαδεύει το δοκάρι, πήρε κεφάλι στο σκορ στο 22ο λεπτό με τον Νούνιτς, έπειτα από ασίστ του Μπάλα. Η ομάδα του Φέστα συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 62ο λεπτό, με ωραία ατομική ενέργεια του Μπαργκάν.

Ο ίδιος παίκτης έκανε 3 τα τέρματα της ομάδας του στο 63ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Νούνιτς έκανε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε ο Ηρόδοτος ήταν να μειώσει το σκορ στο 80′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μασάδο.

Στους 3 βαθμούς έφτασε η ΑΕΛ, χωρίς βαθμό παραμένει ο Ηρόδοτος στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Απόλλωνα Πόντου με τον Πανιώνιο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – 8ος Όμιλος

Πανιώνιος 3 *

ΑΕΛ 3

Απόλλων Πόντου 0 *

Ηρόδοτος 0

* Αγώνα λιγότερο

 

ΑΕΛ (Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75΄ Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (59΄ Χοτζαϊ), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66΄ Φρίου)

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73΄Δαμινάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (70΄Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66΄Αμαραντίδης) , Μάκο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ