Άρης: Παιχνίδι δοκιμών και ευκαιριών

Άρης: Παιχνίδι δοκιμών και ευκαιριών

Με τον Ερέρα να κάνει ολικό ροτέσιον ο Άρης υποδέχεται σήμερα (5.15 μ.μ) τον Αήττητο Σπάτων στο Κλεάνθης Βικελίδης για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου.

Την νίκη που θα τον φέρει μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου θέλει στο σημερινό (5.15 μ.μ) παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων ο Άρης. Ο Πάκο Ερέρα έχει αφήσει εκτός αποστολής τους περισσότερους βασικούς παίκτες, ενόψει και του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό, και θα παρατάξει μια τελείως διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει το σύστημα 4-2-3-1 , ενώ τερματοφύλακας θα είναι ο Αναγνωστόπουλος. Ο Τζανακάκης θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μενέντεθ το αριστερό, ενώ Σόουζα και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Ιντζόγλου και Κολάσο θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μαρτίνες στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Παυλίδης (αν τελικά καταφέρει να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε) στην αριστερή, και ο Ναζλίδης πίσω από τον Γιουνές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ