Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Ολικό «λίφτινγκ» από τον Πετράκη

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Ολικό «λίφτινγκ» από τον Πετράκη

Ο έμπειρος τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές ενόψει του αυριανού (1/11, 19:30) εντός έδρας παιχνιδιού με τη Θύελλα Καμαρίου για το Κύπελλο.

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο αυριανό παιχνίδι (1/11, 19:30) με τη Θύελλα Καμαρίου, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Σαντορίνης και άφησε εκτός τους Βελλίδη, Αλέξη Μιχαήλ, Λίλα, Τσικάρσκι, Νικολιά και Μυστακίδη. Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Μιχαήλ Ν. ,Βεντεκίδης, Τζημόπουλος, Κακούμπα, Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Νάουμετς, Ντόλοβατς, Κάστρο, Βιντάλ, Γιάκος, Κούζικ, Λουκίνας, Ξύδας, Παμλίδης και Αθανασιάδης.

Ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να προχωρήσει σε ολικό λίφτινγκ στην 11άδα του ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να ξεκουράσει τους παίκτες που έχουν τραβήξει μέχρι τώρα το μεγαλύτερο κουπί, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρις στιγμής δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ