Δέλλας: «Δεν είναι προτεραιότητά μας το Κύπελλο»

Δέλλας: «Δεν είναι προτεραιότητά μας το Κύπελλο»

Δυσαρεστημένος από το 0-0 του Παναιτωλικού κόντρα στον Κισσαμικό για το Κύπελλο παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, δίνοντας παράλληλα σύνθημα νίκης για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον Παναιτωλικό με αρκετές αλλαγές, αλλά είδε τους παίκτες του να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Κισσαμικό για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο κολοσσός στις δηλώσεις του δεν φάνηκε ικανοποιημένος από το τελικό 0-0, τονίζοντας ωστόσο πως προτεραιότητα των Αγρινιωτών είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά το ματς:

« Έγινε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Το αποτέλεσμα δε με ευχαριστεί καθόλου. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έπαιζαν τόσο πολύ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχουμε συνοχή σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, απέναντι σε μια καλή και δουλεμένη ομάδα, όπως είναι ο ΑΟΧ-Κισσαμικός, με ένα νεαρό και πολύ καλό προπονητή. Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει αλλά δεν είναι η προτεραιότητά μας. Το πρωτάθλημα πρέπει να μας ενδιαφέρει περισσότερο, αλλά νομίζω ότι η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή και στο τελευταίο παιχνίδι θα δούμε τι θα γίνει γι’ αυτό. Εύχομαι στον ΑΟΧ-Κισσαμικό καλή χρονιά να έχουν, μιας και ξεκίνησαν πρόσφατα. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε για το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ