Ερέρα : «Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος και Μαρτίνες έτοιμοι να παίξουν, ίσως να μπερδεύτηκα»

Ερέρα : «Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος και Μαρτίνες έτοιμοι να παίξουν, ίσως να μπερδεύτηκα»

Ο Ισπανός τεχνικός εκτίμησε την καλή παρουσία των τριών παικτών του στο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων.

Το κέρδος του Άρη από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων, σύμφωνα με τον Πάκο Ερέρα δεν ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά και οι τρεις παίκτες του, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος και Μαρτίνες. Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν πολύ καλή απόδοση και όπως τόνισε ο Ισπανός τεχνικός ίσως να τους είχε υποτιμήσει στο παρελθόν, ενώ έδειξε την ικανοποίησή του που θα έχει επιπλέον αξιόπιστες λύσεις στο ρόστερ.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 
Για το παιχνίδι Κυπέλλου: «Στο πρώτο ημίχρονο μας πήρε χρόνο να βρούμε τα κενά. Κάναμε κάποια μικρά λάθη με τις πάσες προς τα μπροστά, αλλά γενικά κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Η άλλη ομάδα ήταν κλειστή, ήταν δύσκολο να βρούμε δρόμο να διεισδύσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μεταμορφώθηκε η ομάδα, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και ευκαιρίες να σκοράρουμε».
 
Για τα νέα πρόσωπα στην 11αδα: «Ήταν λογικό σήμερα να μπούνε καινούριοι παίκτες να δοκιμάσουν την τύχη τους. Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος και Μαρτίνες, συγκεκριμένα αναφέρω αυτούς τους τρεις, γιατί δεν είχαν πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν. Και οι τρεις απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να παίξουν, ότι ίσως να μπερδεύτηκα στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Διαμαντόπουλος έβαλε τα δυο γκολ, αλλά και οι άλλοι δυο παίξανε πολύ καλά. Ο Ναζλίδης, ας πούμε, είχε ευκαιρίες μέχρι τώρα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ξέρω ότι υπάρχουν αυτοί οι παίκτες και μπορώ να τους χρησιμοποιήσω».
 
Για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα: «Δεν υπάρχει μεγάλη πίεση, τα παιχνίδια που χάσαμε ήταν απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους και το ένα κοντά με το άλλο. Βέβαια στα δυο από αυτά, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, παίξαμε καλύτερα και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Το αποτέλεσμα ειδικά με τον ΠΑΟΚ θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε βάλει το πέναλτι. Πολλές ομάδες κλείνονται προς τα πίσω και αμύνονται, εμείς προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσια τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να παίζουμε πίσω με την μπάλα και να περιμένουμε αλλά επιλέξαμε άλλη προσέγγιση. Θα βοηθήσει αυτό την ομάδα να εξελιχθεί και να βελτιωθεί».
 
Για τον Μαρτίνες, που αποχώρησε κουτσαίνοντας: «Δεν έχει συμβεί κάτι σημαντικό. Ήταν ένα μικρό χτύπημα στο πόδι, τίποτα το ανησυχητικό».
 
Για τη συζήτηση που είχε με τους παίκτες μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Όταν χάνονται τρία παιχνίδια είναι φυσιολογικό να γίνονται συζητήσεις. Κυρίως για να ξεκαθαρίσουμε και να βάλουμε πράγματα στη θέση τους και να δούμε ότι είμαστε καλά και μπορούμε να συνεχίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι έγινε κυρίως για το τελευταίο παιχνίδι γιατί το αποτέλεσμα μας πόνεσε αρκετά. Αναλύσαμε το ματς και είδαμε ότι παίξαμε καλά, εκτός από τις αντεπιθέσεις της ΑΕΚ και τις δικές μας που πρέπει να διορθώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ