Facts & Figures για το Εργοτέλης-ΠΑΟΚ

Facts & Figures για το Εργοτέλης-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος έχει παίξει άλλη μια φορά με τους Κρητικούς στο Κύπελλο και είχε κερδίσει με 1-0 στην Τούμπα.

Το επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ μας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας του Δικέφαλου κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (το ματς αρχίζει στις 15:00).

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Κρητικούς, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#Μια φορά έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη και αυτό ήταν σε μονό αγώνα στις 21 Δεκεμβρίου 2006 για τους «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ηρακλείου εκείνη τη σεζόν έκανε την πρώτη παρουσία της ιστορίας της στην Super League Σουρωτή.

#Ο Θανάσης Τσίγκας είχε σημειώσει σε αυτή την αναμέτρηση το ένα από τα δύο γκολ του με τον ΠΑΟΚ και είχε γράψει το τελικό 1-0 με σουτ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης.

#Το σημερινό (14/11) είναι το δεύτερο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και ακολουθεί αυτό με τον Άρη στην Τούμπα που τελείωσε ισόπαλο 1-1. Ο Δικέφαλος «τρέχει» ένα απίστευτο σερί στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού παραμένει αήττητος για 13 αγώνες στον θεσμό, με 12 νίκες και μια ισοπαλία απολογισμό.

#Η τελευταία του ήττα ήταν στις 12 Απριλίου 2017 από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα με 2-0, σκορ το οποίο ανέτρεψε στον δεύτερο ημιτελικό της Τούμπα, όπου επικράτησε με 4-0.

#Ο ΠΑΟΚ έχει εννιά αναμετρήσεις εκτός έδρας με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ