Ολυμπιακός : Με πολλές αλλαγές στο Κύπελλο

Ολυμπιακός : Με πολλές αλλαγές στο Κύπελλο

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Βούκοβιτς, Μάρτινς και Μπεν στο αυριανό ματς με τον Κισσαμικό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο στην Κρήτη τον Κισσαμικό, στο τελευταίο ματς του ομίλου των Πειραιωτών για το Κύπελλο και ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Ο 57χρονος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος θ’ ανακοινώσει μετά τη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη, την αποστολή της ομάδας του και όλα δείχνουν ότι θα μείνουν εκτός αρκετοί βασικοί για να πάρουν ανάσες.

Αυτό σημαίνει πως ο Λεμονής θα χρησιμοποιήσει στην Κρήτη παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως για παράδειγμα ο Βούκοβιτς και ο Μάρτινς, ενώ είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ν΄αγωνιστεί και ο Μπεν. Ο τελευταίος δεν έχει παίξει μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ατρόμητο και ο προπονητής των ερυθρόλευκων σκοπεύει να τον επαναφέρει αύριο σε αγωνιστική δράση.

Θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού θα έχει και ο Ανδρούτσος ενώ μ’ ενδιαφέρον αναμένονται κάποιες επιλογές του Λεμονή σε ότι αφορά την αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ