Εργοτέλης – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος ήταν κάτω του μετρίου αλλά κέρδισε με 2-1 τον Εργοτέλη στην Κρήτη για το Κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στην Κρήτη, αλλά έκανε το χρέος του απέναντι στον Εργοτέλη και κέρδισε δύσκολα με 2-1 στα πλαίσια της 2η αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου.

Ο Δικέφαλος πήγε στο Ηράκλειο με πολλές απουσίες καθώς έλειπαν οι τραυματίες Βιεϊρίνια και Σιαμπάνης αλλά και οι διεθνείς Πασχαλάκης, Πέλκας, Καρέλης, Λημνιός, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς, Τόσκα και Ουάρντα, όμως έκανε τη δουλειά του παρότι μεγαλύτερο μέρος του 2ου ημιχρόνου ήταν κακός. Ο Μπίσεσβαρ έβαλε ένα γκολ και έβγαλε μια ασίστ, οπότε έγινε ο πρωταγωνιστής μαζί με τον Βέρνμπλουμ που ήταν ο καλύτερος του ΠΑΟΚ και πέτυχε το πρώτο του γκολ στα ασπρόμαυρα, με το οποίο ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη.

Ρέι: Στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε πίεση και σε κάποιες φάσεις απλά έδειξε να μην εμπιστεύεται τα πόδια του και έδιωξε την μπάλα αντί να παίξει με πάσα.

Χατσερίντι: Ακόμη και απέναντι στον Εργοτέλη φάνηκε πόσο αργός είναι! Έκανε 2-3 εύκολα λάθη, τα οποία ευτυχώς δεν πλήρωσε η άμυνα, αλλά δείχνει να είναι εκτός κλίματος και εκτός φιλοσοφίας του ΠΑΟΚ.

Μαλεζάς: Έπρεπε να φτάσουμε μέσα Νοεμβρίου για να κάνει την πρώτη του φετινή επίσημη εμφάνιση. Δεν ήταν κακός, αλλά στο δεύτερο μέρος είδε την άμυνα του ΠΑΟΚ να δέχεται αδικαιολόγητα μεγάλη πίεση.

Μάτος: Έπαιξε εντελώς χαλαρά και χωρίς να φορτσάρει. Στο β’ ημίχρονο είχε θέματα με τις συνεργασίες των παικτών του Εργοτέλη στην πλευρά του γιατί δεν έπαιρνε και σωστές βοήθειες από τον Λέο Ζαμπά.

Κίτσιου: Αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός μπακ. Ήταν καλός, συνεπής και μαχητικός. Ήταν θετικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δίνοντας λύσεις λόγω των πολλών απουσιών.

Μαουρίσιο: Ήταν φανερό ότι έπαιζε λες και έκανε αγγαρεία! Ήταν εντελώς στο ρελαντί και πολλές φορές δεν έτρεχε καν. Δεν ήταν καλός και ήταν ιδιαίτερα στατιστικός.

Βέρνμπλουμ: Αυτός παίζει πάντα παθιασμένα και δυνατά. Χωρίς να κάνει τοπ παιχνίδι ήταν ο καλύτερος και έβαλε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ελ Καντουρί: Γλυκανάλατος για άλλη μια φορά. Παίζει νωθρά και πηγαίνει δεύτερος στις περισσότερες μπάλες. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες με περισσότερη ψυχή.

Ζαμπά: Κακό παιχνίδι χωρίς ούτε μία θετική ενέργεια. Ήταν επιπόλαιος και έπαιξε υπεροπτικά κάτι που είναι απαράδεκτο. Πρέπει να μάθει να ματώνει τη φανέλα όποτε παίζει.

Μπίσεσβαρ: Κι αυτός ήταν νωθρός, αλλά αρκούσαν δύο καλές του στιγμές για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το ματς. Έβαλε ένα γκολ, έβγαλε και μια ασίστ, οπότε τη δουλειά του την έκανε…

Ακπόμ: Δεν έκανε καλό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος πήγε να βγάλει 2-3 καλές συνεργασίες, αλλά μετά φάνηκε να προσπαθεί να κάνει φάσεις μόνος του και χάθηκε

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Κάνιας: Μπήκε στη θέση του Μαουρίσιο στο 63’. Η παρουσία του συμμάζεψε τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ και η ομάδα κέρδισε ξανά μέτρα μέσα στο γήπεδο.

Σάκχοφ: Μπήκε στη θέση του Λέο Ζαμπά στο 63’, αλλά έπαιξε 10άρι. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, αλλά με την παρουσία του συμμαζεύτηκε η μεσαία γραμμή.

Κρέσπο: Μπήκε στο τέλος στη θέση του Μπίσεσβαρ για να παίξει δεξιά μπακ. Έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ