Γαβριηλίδης: «Μπαράζ σε περίπτωση ισοβαθμίας Άρη και ΠΑΟΚ στο Κύπελλο»

Γαβριηλίδης: «Μπαράζ σε περίπτωση ισοβαθμίας Άρη και ΠΑΟΚ στο Κύπελλο»

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας με δηλώσεις του ξεκαθάρισε τη διαδικασία ανάδειξης της πρώτης ομάδας στον 4ο όμιλο στην περίπτωση που προκύψει ίδια βαθμολογία για τις δυο ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Ο Μάνος Γαβριηλίδης, πρόεδρος της επιτροπή του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 για το ενδεχόμενο ισοβαθμίας Άρη και ΠΑΟΚ στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης και αποκάλυψε πως στην περίπτωση αυτή θα διεξαχθεί μπαράζ για να καθοριστεί ποια από τις δυο ομάδες θα προκριθεί ως πρώτη στη φάση των «16».
Αναλυτικά, η τοποθέτηση του κ. Γαβριηλίδη για το ζήτημα:
«Υπάρχουν επτά περιπτώσεις ισοβαθμιών. Αν ξεπεραστούν όλες αυτές, τότε θα προβούμε σε μπαράζ. Εμείς για να διαφυλάξουμε κάτι τέτοιο, θα βάλουμε τις δυο ομάδες να αγωνιστούν την ίδια ώρα και την ίδια μέρα. Χτες είχαμε μια σύσκεψη για το θέμα και πάρθηκε η απόφαση να αγωνιστούν ίδια μέρα Άρης και ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν φέρουν το ίδιο σκορ οι δυο ομάδες, πάντως, όσο κι αν το έχουμε ψάξει θα πρέπει να γίνει μπαράζ.
Για να καλύψουμε την υποχρέωση που είχαμε στην τηλεόραση, ήταν καλά όλα μέχρι τώρα. Δεν είχαν προκύψει τέτοια θέματα, αλλά αναγκαστικά πρέπει τα δυο παιχνίδια να γίνουν ίδια μέρα και ίδια ώρα, για να διαφυλαχθούν κάποια πράγματα. Στο κάτω-κάτω είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου αυτή. Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ως επιτροπή ήταν να έρθουμε σε συνεννόηση με το κανάλι, να μεταδοθούν όλα τα ματς την ίδια ώρα από αυτόν τον όμιλο, τίποτα περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ