Απόλλωνας Λάρισας – Λαμία 0-2

Απόλλωνας Λάρισας – Λαμία 0-2

Η Λαμία με πρωταγωνιστή τον Νόε Ακόστα, καθάρισε την πρόκριση στην νοκ νάουτ φάση του Κυπέλλου νικώντας με 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Το ματς ήταν εξ’ ορισμού στα όρια της αγγαρείας για την Λαμία. Ένα ματς που ήταν επικίνδυνο για τη Λαμία αφού ήταν η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού και βολεύονταν και με μια ισοπαλία. Και όταν ομάδες χωρίς βάθος πάγκου και εμπειρία καλούνται να διαχειριστούν τέτοιες περιπτώσεις, συχνά πυκνά σκοντάφτουν.

Το ματς πήγαινε προς αυτή την κατεύθυνση καθώς στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία αν και είχε την πρωτοβουλία δεν κατάφερε να σκοράρει και πάντα υπήρχε ο κίνδυνος να δεχτεί γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ένας από τους λίγους 11αδάτους που αγωνίστηκαν στο ματς καθάρισε για τους Φθιώτες.

Ο Ακόστα έκανε το 1-0 στο 55’ και δημιούργησε το 2-0 που έκανε ο Καραγιάννης στο 59’. Κάπως έτσι η Λαμία έφτασε τους 6 βαθμούς και προκρίθηκε στη νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μαζί με την ΑΕΚ από τον Γ’ Όμιλο.

Το κλειδί: Το γεγονός πως μετά από ένα στείρο ημίχρονο που σίγουρα  γέμισε άγχος και εκνευρισμό τους φιλοξενούμενους, ο Ακόστα πέτυχε γρήγορα το 1-0 και έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων και τις όποιες φιλοδοξίες τους.

Το 10άρι: Αναμφίβολα τον τίτλο αυτό παίρνει ο Νόε Ακόστα. Ο πιο έμπειρος από τους παίκτες που επέλεξε ο Μπάμπης Τεννές για την αρχική του 11άδα, απέδωσε τα αναμενόμενα ανοίγοντας το σκορ και δημιουργώντας το δεύτερο γκολ για τον Καραγιάννη.

Στον πάγκο: Ο Μιχάλης Φράγκος. Ο επιθετικός της Λαμίας ήταν μέσα στις φάσεις, ήταν κινητικός αλλά δεν τελείωνε καλά τις φάσεις στις οποίες συμμετείχε με αποτέλεσμα η Λαμία να κολλήσει στο μηδέν στο πρώτο ημίχρονο.

Γιατί κόουτς: Θα μπορούσε να μπει εκεί ο Μπάμπης Τεννές με την επιλογή του να αφήσει πολλούς 11αδάτους εκτός βασικού σχήματος και αποστολής για λόγους ξεκούρασης. Ευτυχώς ένας… Νόε τον έσωσε από τον κατακλυσμό.

 

Απόλλων Λάρισας – Λαμία

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας

Βοηθοί: Στέφανος Παρασίου, Κωνσταντίνος Γιάντσης

Τέταρτος: Δημήτριος Καρατέρπος

Γκολ: Ακόστα 55’, Καραγιαννίδης 59’

Κόκκινες:

Κίτρινες: – / Μπουλούλης 40′

 

Απόλλωνας Λάρισας: Παϊτέρης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Αγριόδημος (66′ Λαμπρόπουλος), Χατζής, Σκούπρας, Μαυριάς (78′ Λουκάς), Τσιλούλης, Σαχινίδης (70′ Σουλίδης)

Λαμία: Μελίσσας, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Λινάρδος (63′ Πατσαρούχας), Αναστασόπουλος, Φράγκος (46′ Κουτρουμάνος), Ακόστα (79′ Μανιάς), Καραγιάννης, Τσούκαλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ