Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας : Ακόμη πέντε ομάδες προκρίθηκαν στους 16

Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας : Ακόμη πέντε ομάδες προκρίθηκαν στους 16

Μετά τα ματς της Τετάρτης (29/11) Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Τρίκαλα, Παναθηναϊκός και ΑΕΛ προκρίθηκαν στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Τρίκαλα και Αστέρας Τρίπολης, εξασφάλισαν την Τετάρτη την πρόκρισή τους στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην επόμενη φάση βρίσκονται ήδη οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Πλατανιάς, Ξάνθη, Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος.

Έτσι ουσιαστικά μιλάμε για συνολικά 14 ομάδες που έχουν περάσει, συνεπώς απομένουν ακόμη δύο εισιτήρια ώστε να συμπληρωθεί η φάση των 16. Θέσεις οι οποίες διεκδικούνται από τους Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου (στον 2ο όμιλο) και τους Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό κι Εργοτέλη (στον 6ο όμιλo).

Χωρίς ντέρμπι στην επόμενη φάση
Γνωρίζοντας ήδη τις 14 από τις 16 ομάδες τις επόμενες φάσης, η κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας (4/12) δεν προβλέπεται να αναδείξει κάποιο ντέρμπι. Κι αυτό διότι στους 16 δεν μπορούν να συναντηθούν ομάδες που τερμάτισαν στην κορυφή των ομίλων τους στην πρώτη φάση. ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα ή Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, εξασφάλισαν την πρωτιά, συνεπώς δεν γίνεται να διασταυρωθούν.

Πλέον μένει να μάθουμε και τον πρώτο του 7ου, εκεί όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι προς το παρόν πρώτος με 5 βαθμούς, αλλά ο Πανιώνιος που ακολουθεί με 4 μπορεί να τον ξεπεράσει, εφόσον νικήσει τον Παναιγιάλειο εκτός έδρας.

Τα ματς που ξεχώρισαν σήμερα (29/11), ήταν το Κισσαμικός – Ολυμπιακός 1-1, το Αιγινιακός – ΠΑΟΚ 0-5, το Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός 1-1 και το Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ 0-0.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων αναμετρήσεων
Πέμπτη 30/11
Απόλλων Πόντου – Λεβαδειακός (17:15, 2ος όμιλος)
Καλλιθέα – ΑΕΚ (19:30, 3ος όμιλος)
Εργοτέλης – Παναιτωλικός (15:00, 6ος όμιλος)
Παναιγιάλειος – Πανιώνιο (17:15, 7ος όμιλος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ