Με Οικονόμου, Τζανδάρη και Κ23 η αποστολή

Με Οικονόμου, Τζανδάρη και Κ23 η αποστολή

Ο Γιώργος Δώνης πήρε στην αποστολή για το ματς κυπέλλου με την Ιεράπετρα 18 ποδοσφαιριστές. Εκτός ο Βέργος, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων.

Ο Οικονόμου είναι 31 ετών, ο Τζανδάρης 25 ετών και κλήθηκαν από τον Γιώργο Δώνη στην αποστολή για το αυριανό ματς κυπέλλου με την Ιεράπετρα (16.00). Τους δύο ποδοσφαιριστές πλαισιώνει μία… μικτή των Κ23 και Κ19 του συλλόγου. Όπως ήταν αναμενόμενο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, θα δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές και θα χρησιμοποιήσει αναπληρωματικούς, αλλά και κάποια παιδιά από την ομάδα Νέων. Οι μόνοι από τους βασικούς που είναι ανάμεσα στους 18 που αποτελούν την αποστολή είναι οι Μπουζούκης, Πούγγουρας. Όλα δείχνουν ότι ο Δώνης θα επιλέξει σύστημα 4-3-3.

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής:
Ο Κότσαρης στο τέρμα και στην άμυνα ο Αποστολάκης δεξιά και ο Οικονόμου αριστερά. Οι Θεοχάρης, Παντελάκης θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί. Στα χαφ θα είναι οι Τζανδάρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης. Ο Καμπετσής θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα εκτός απροόπτου, οι Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης. Αναλυτικά οι 18 που κλήθηκαν: Kότσαρης, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Αποστολάκης, Σιφναίος, Καμπετσής, Τζαβίδας, Σερπέζης, Σκεντεράϊ.

Εκτός ο Βέργος

Για τον Νίκο Βέργο θα ήταν μία ευκαιρία το αυριανό παιχνίδι, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο 22χρονος επιθετικός, άλλωστε, έχει χάσει έδαφος και είναι πολύ πίσω από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη συγκεκριμένη θέση. Ο ίδιος, όμως, υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία κι έτσι κλήθηκε στην Εθνική Ενόπλων, για αυτό και θα απουσιάσει.
Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των τραυματιών, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Γιόχανσον, Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Ξενόπουλος. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ