Ολυμπιακός : Μεγάλη υπόθεση η επιστροφή του Μπεν

Ολυμπιακός : Μεγάλη υπόθεση η επιστροφή του Μπεν

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μπεν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου στην Κρήτη

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να κρατήσει και πολλά από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό και την ισοπαλία 1-1 στα Περιβόλια, ωστόσο υπάρχουν δύο στοιχεία που σίγουρα ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό τον Λεμονή. Το ένα έχει φυσικά να κάνει με την καλή εμφάνιση του Ούρος Τζούρτζεβιτς και το γκολ που πέτυχε ο Σέρβος στράικερ. Το δεύτερο αφορά την επιστροφή του Μπεν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδος.

Κι αξίζει να σταθεί κάποιος στη συγκεκριμένη είδηση, καθώς ο 28χρονος επιθετικός είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει σημαντικά πράγματα στο παιχνίδι των Πειραιωτών. Καταρχάς θα πρέπει να επισημανθεί ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος από πλευράς δυνάμεων και ρυθμού, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Ο Μπεν είχε μείνει εκτός δύο μήνες και θέλει ένα διάστημα για να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Είναι όμως γεγονός ότι ο διεθνής επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδος έδειξε διάθεση στο χθεσινό ματς στην Κρήτη κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Λεμονή. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επιστροφή του Μπεν, καθώς θεωρεί ότι ο Αφρικανός στράικερ μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους.

Η χρησιμοποίηση στα άκρα

Ο Λεμονής έχει καλή άποψη για τον Μπεν και δεν είναι τυχαίο ότι μόλις ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδος είχε τον 28χρονο άσο στα πλάνα του για τη βασική εντεκάδα. Ο 57χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού είχε στη σκέψη την αξιοποίηση του παίκτη στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά ο Μπεν στάθηκε άτυχος με τη θλάση που υπέστη στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Έμεινε δυο μήνες εκτός αλλά τώρα επιστρέφει και μάλιστα ο Λεμονής θα του δώσει ευκαιρίες. Με τον Τζούρτζεβιτς να δείχνει ανεβασμένος το πιθανότερο είναι ο Μπεν να παίξει στα άκρα της επίθεσης, ειδικά απ’ τη στιγμή που ο Καρσελά είναι σ΄αυτή την κακή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Λεμονής θεωρεί ότι ο Μπεν μπορεί να προσφέρει δημιουργία στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού παίζοντας από τα άκρα. Ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του αλλά παράλληλα και την τεχνική του για να πάει σε παιχνίδι ένας μ’ έναν για να προκαλέσει «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα.

Θα πρέπει επίσης όμως να σημειωθεί ότι ο διεθνής επιθετικός από τις Κομόρες, έχει τη δυνατότητα να τελειώσει και μόνος του φάσεις και ο Ολυμπιακός θέλει να βρει γκολ και από τους ακραίους του επιθετικούς.

Όπως προαναφέραμε ο Λεμονής έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μπεν στην Κρήτη και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να δώσε στον διεθνή επιθετικό, μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα. Αυτό όμως θα ξεκαθαρίσει μετά την αυριανή προπόνηση των ερυθρόλευκων στου Ρέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ