Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Κότσαρης, θλάση βαριάς μορφής η πρώτη εκτίμηση

Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Κότσαρης, θλάση βαριάς μορφής η πρώτη εκτίμηση

Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η πρώτη εκτίμηση του Πράσινου ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για θλάση βαριάς μορφής σε ό,τι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Κότσαρη.

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ιεράπετρα στο ΟΑΚΑ (2-2), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, και οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις δεν είναι θετικές για τους Πράσινους. Ο 20χρονος τερματοφύλακας του Τριφυλλιού πιθανότατα έχει υποστεί θλάση βαριάς μορφής στον οπίσθιο μηριαίο και στη διάρκεια της Τετάρτης θα υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις για να εξακριβωθεί το μέγεθος του ζημιάς.

Δεδομένα θα απουσιάσει από το κυριακάτικο (09/12) παιχνίδι στο Ηράκλειο εναντίον του ΟΦΗ, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει εκτός μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου και να χάσει τα ματς εναντίον του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού. Επικρατέστερος αντικαταστάτης του είναι ο Βασίλης Ξενόπουλος, ο οποίος όμως νιώθει επίσης ενοχλήσεις στον ώμο. Αν ο τελευταίος δεν μπορέσει να καθίσει στον πάγκο στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, δεύτερος κίπερ του Τριφυλλιού θα είναι ο Νίκος Χριστογεώργος.

Ο Κότσαρης υπολογίζεται ως δεύτερος γκολκίπερ του Τριφυλλιού από τον Γιώργο Δώνη, πίσω μόνο από τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος εφόσον δεν είναι τραυματίας έχει σταθερά τη θέση του βασικού στα ματς του πρωταθλήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ