Φώτης Ιωαννίδης : Όταν το ποδόσφαιρο είναι στο αίμα σου

Φώτης Ιωαννίδης : Όταν το ποδόσφαιρο είναι στο αίμα σου

Ο Φώτης Ιωαννίδης, γιος του Βασίλη, πρώην άσου του Ολυμπιακού, έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και το όνειρό του πραγματικότητα ενάντια στον Απόλλωνα Πόντου

Πρόκειται για εκείνες τις όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες όπου το παιδί βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά του και προσπαθεί να γράψει τη δική του ιστορία. Άλλη μία παρόμοια γράφτηκε στο ματς του Λεβαδειακού κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Οι Βοιωτοί έχαναν με 1-0, έμοιαζαν δίχως φαντασία στο παιχνίδι τους αλλά τότε μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 17χρονος επιθετικός έδωσε νέα πνοή στην γραμμή κρούσης της ομάδας του και με όπλο την φρεσκάδα, το ταλέντο και την ποιότητά του έδωσε άλλο αέρα στον Λεβαδειακό και τον οδήγησε στην ανατροπή (1-2).

Στο 70’ έκανε όμορφη ενέργεια, κέρδισε πέναλτι, ο Μπελγκαζουανί το εκτέλεσε και έφερε το ματς στα ίσια, γέρνοντας την πρόκριση προς το μέρος του Λεβαδειακού. Ο Ιωαννίδης δεν μπήκε απλά ως μία αλλαγή, δεν ήταν απλά χρήσιμος αλλά καθοριστικός. Δίνοντας στην ομάδα του το σύνθημα της αντεπίθεσης, το σύνθημα της πρόκρισης.

Πριν λίγες μέρες είχε έρθει η πρώτη σπουδαία στιγμή στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Έκανε το ντεμπούτο του στην Super League. Μας συστήθηκε επίσημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, δυστυχώς όμως για εκείνον η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση (2-0).

Ωστόσο, ο ίδιος φρόντισε να γράψει ιστορία, έγινε το 4ος παίκτης στην ιστορία των Βοιωτών που παίρνει το βάπτισμα του πυρός πριν καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια.

Όπως λένε όμως, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο γιος του γνωστού Έλληνα στόπερ Βασίλη Ιωαννίδη. Μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα, με παρουσία στον Απόλλων Καλαμαριάς, στον Πανιώνιο, στην Προοδευτική και φυσικά στον Ολυμπιακό, όπου και έμεινε για τέσσερα χρόνια (1993-1997).

Έτσι ο μικρός Φώτης ακολούθησε στα χνάρια του πατέρα του, άλλωστε στο αίμα της οικογένειάς του ρέει το ποδόσφαιρο. Νέος, ταλαντούχος και γεμάτος όνειρα και πάθος για την μπάλα. Πριν περίπου τρεις μήνες υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και τώρα δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει και είναι έτοιμος να γράψει τη δική του ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ