Μπάρκας : «Είμαστε τρεις καλοί τερματοφύλακες, ελπίζω να τους κερδίσω»

Μπάρκας : «Είμαστε τρεις καλοί τερματοφύλακες, ελπίζω να τους κερδίσω»

Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους με την ΑΕΚ αλλά και για τον ανταγωνισμό που έχει η θέση του τερματοφύλακα στην Ένωση

Πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του εμφανίστηκε ο Βασίλης Μπάρκας. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, αγωνίστηκε στο ματς της Ένωσης κόντρα στην Καλλιθέα (3-2) και μίλησε για το διάστημα της απουσίας του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα, αφού όπως ανέφερε υπάρχουν τρεις καλοί τερματοφύλακες, ωστόσο ο ίδιος ελπίζει να τους κερδίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάρκας στην Cosmotesports:

«Είμαι αρκετά χαρούμενος που επέστρεψα, αλλά όχι χαρούμενος που δέχθηκα δυο γκολ χωρίς φάσεις. Είχα την ευκαιρία να μπω ξανά στο γήπεδο. Είναι άλλο να παίζεις σε παιχνίδια και άλλο να κάνει προπονήσεις. Νιώθω καλά που ξαναγύρισα και με δουλειά ελπίζω να ξαναπάρω φανέλα βασικού. Είμαστε τρεις καλοί τερματοφύλακες, αλλά και ο Ντούνης, ο μικρός της παρέας. Έχουμε ανταγωνισμό. Ελπίζω να τους κερδίσω εγώ (γέλια)».

Για το διάστημα της απουσίας του: «Ήταν δύσκολα. Είχα την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Την ομάδα που με πιστεύει. Ελπίζω να δώσω στην ομάδα όσα περισσότερα γίνεται. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ ως ομάδα. Είχαμε και τους τραυματισμούς που ευτυχώς δεν φάνηκαν. Μπαίνουμε και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε στην κορυφή ως το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ