Μόνο με Έλληνες κι αρκετούς βασικούς στα Χανιά

Μόνο με Έλληνες κι αρκετούς βασικούς στα Χανιά

Ο Παναθηναϊκός μόνο με νίκη βγαίνει πρώτος και ο Δώνης πήρε αρκετούς βασικούς. Εκτός Μακέντα, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Άλτμαν.

Ο Παναθηναϊκός δεν βολεύεται ούτε με ισοπαλία. Θέλει νίκη την Τετάρτη στα Χανιά επί του Κισσαμικού και γι’ αυτό ο Γιώργος Δώνης πήρε αρκετούς από τους βασικούς στην αποστολή.

Μία αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές. Μόνο Έλληνες. Και ο Κάτσε, άλλωστε, που συμμετέχει εδώ έχει μεγαλώσει. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μακέντα, Κουρμπέλης, ενώ ο 49χρονος τεχνικός δεν ήθελε να ρισκάρει με τους ανέτοιμους ακόμα Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Άλτμαν, Στην Αθήνα (η αποστολή πετάει στις 18.00) θα μείνουν και οι Γιόχανσον, Ινσούα, Μαυρομμάτης, αλλά και ο τιμωρημένος Δώνης.

Ο αγώνας με τον Κισσαμικό είναι μία ευκαιρία, πάντως, να δώσει και σε ορισμένους αναπληρωματικούς χρόνο συμμετοχής ο Δώνης. Σε παίκτες όπως ο Νίκος Βέργος, που ψάχνει απεγνωσμένα ένα παιχνίδι για να δείξει ότι αξίζει και οι Οικονόμου, Εμμανουηλίδης, Παντελάκης.

Η πιθανότερη ενδεκάδα σε σχήμα 3-5-2 έχει ως εξής: Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Παντελάκης, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κάτσε, Καμπετσής, Βέργος. Στα Χανιά θα ταξιδέψουν και οι Ξενόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Θεοχάρης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Αποστολάκης, Η.Ηλιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ