Η αποστολή του Άρη για το Ηράκλειο

Η αποστολή του Άρη για το Ηράκλειο

Οι κίτρινοι θα ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Κρήτη το απόγευμα για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη (20/12, 5.15 μ.μ.).

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη (20/12, 5.15 μ.μ.) με πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια, ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα με αεροπλάνο στο Ηράκλειο. Σε αυτή δεν βρίσκεται το όνομα του τιμωρημένου Κουέστα, που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, καθώς και του Κωνσταντινίδη για λόγους τακτικής, ενώ συμμετέχουν δυο νεαροί παίκτες, οι Καλλίδης και Μπαγκαλιάνης, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Η ανακοίνωση των κίτρινων αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (20/12, 17:15), στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων (4ος όμιλος) του Κυπέλλου Ελλάδας (3η Αγωνιστική).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για το Ηράκλειο), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Αναγνωστόπουλος, Καντιμοίρης Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ