Κέρκυρα – ΟΦΗ 0-3

Κέρκυρα – ΟΦΗ 0-3

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα ως πρώτος, πέρασε ο ΟΦΗ, μετά την εύκολη νίκη του με 3-0 επί της Κέρκυρας, χάρη σε γκολ των Κοιλιάρα, Ντίνα και Βουό.

Με δύο γρήγορα γκολ (8’ και 13’) κι ένα ακόμη στο 84’ ο ΟΦΗ «καθάρισε» εύκολη τη νίκη-πρόκριση, επικρατώντας στην Κέρκυρα της ομώνυμης ομάδας με 3-0 για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 7ο ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου εξασφάλισε την πρόκριση της ως πρώτη, καθώς έφτασε τους 7, ενώ ακολούθησαν η Ξάνθη με 4 (προκρίθηκε ως 2η μετά την ήττα της στον Βόλο), η Κέρκυρα με 3β. και η Νίκη Βόλου με 3β.

To σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Ντίνας έσπασε τη μπάλα στον Κοιλιάρα και αυτός με σουτ-κεραυνό από τα 25 μέτρα έστειλε τη μπάλα ψηλά στην δεξιά γωνία του Αθανασόπουλου για το 0-1.

Μόλις 5 λεπτά αργότερα (13’) οι Κρητικοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ντίνα, ο οποίος πήρε την επαναφορά από επέμβαση του Αθανασόπουλου και πλάσαριε σε κενή εστία για το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ στη συνέχεια της αναμέτρησης όπως αυτές με τον Σασι στο 27΄ και το 61’, στο 52’ με τον Βουό, ενώ σκόραραν για Τρίτη φορά στο 84’. Συγκεκριμένα

Ο ΟΦΗ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μιχόγεβιτς με κεφαλιά – πάσα έδωσε στον Βουό, με τον τελευταίο να κερδίζει με πλασέ τον Αθανασόπουλο

Στο 81′ είχαμε πάντως μια καλή στιγμή για την Κέρκυρα, όταν ο Τουράμ έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μότα έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Μότα, Ινάσιο – Αργυρόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (70΄ Σπίνουλας), Βέρτζος, Γεωργακόπουλος, Αναστασίου, Μότα, Θεοδωράκης, Βίλα (79΄ Τουράμ), Νίκιτς, Ινάσιο (79΄ Σιατραβάνης), Μίσκου
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης (65΄ Κομεσίδης), Μιχόγεβιτς, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Σάσι, Ντίνας (74΄ Νοικοκυράκης), Βουό (87΄ Καλαϊτζάκης)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία του ομίλου:
Κέρκυρα-ΟΦΗ 0-3
Νίκη Βόλου-Ξάνθη 1-0

Βαθμολογία:
ΟΦΗ 7
Ξάνθη 4
Κασσιόπη 3
Νίκη Βόλου 3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ