Νίκη Βόλου – Ξάνθη 1-0

Νίκη Βόλου – Ξάνθη 1-0

Η αδιάφορη Νίκη Βόλου πήρε νίκη γοήτρου με 1-0 επί της Ξάνθης για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου. Στην επόμενη φάση η ακριτική ομάδα ως δεύτερη πίσω από τον πρώτο ΟΦΗ.

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας η Ξάνθη, χάνοντας με 1-0 από τη Νίκη στον Βόλο. Ετσι οι Ακρίτες ναι πέρασαν στην επόμενη φάση, ως δεύτεροι όμως καθώς την ίδια ώρα ο ΟΦΗ επικρατούσε με 2-0 της Κέρκυρας.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής: ΟΦΗ 7β, Ξάνθη 4β., Κέρκυρα 3β., Νίκη Βόλου 3β.

Οσον αφορά το ματς, η Ξάνθη είχε την κατοχή ωστόσο δεν μπόρεσε να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση και να δημιουργήσει κλασικές φάσεις ώστε να σκοράρει. Η ομάδα του Ράσταβατς απείλησε στο 4′ (σουτ του Καντά), στο 23’ (σουτ του Κίκε), στο 68’ (Ο Μελισσόπουλος δεν πρόλαβε να κάνει το πλασέ), αλλά χωρίς να μιλάμε για τις μεγάλες φάσεις.

Ετσι το πλήρωσε όταν στο 72’ ο Τζιόρας με προβολή προ του Ζίφκοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Οι γηπεδούχοι είχαν… προειδοποιήσει και νωρίτερα, όταν ο Δωματάς είχε 2-3 σουτ και συγκεκριμένα στο 9’, το 32’ και το 45’, αλλά και τον Μέτσε στο 50’.

Μετά το τέρμα που δέχθηκε η Ξάνθη, είχε ένα σουτ με τον Οκάν, με το 1-0 να παραμένει ως το φινάλε και τη Νίκη να παίρνει σημαντική νίκη από πλευράς γοήτρου.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Κίτρινες: Δωματάς, Μέτσε, Ιορδανίδης – Χατζητερζόγλου, Κίκε, Καμαρά.

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Αποστολίδης, Μετούσι, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος, Μέτσε, Ρόβας (70΄ Τσεμπερίδης), Παπαδήμας, Κέρι, Ταβάρες (70΄ Ιορδανίδης), Δωματάς (75΄ Βουκομάνοβιτς), Τζιώρας.
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου (46΄ Σιλά), Κασάδο, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης (79΄ Θυμιάνης), Καμαρά, Μελιόπουλος, Μελισσόπουλος, Καντά (63΄ Σουλεϊμάν), Κίκε, Κάστρο.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία του ομίλου:
Κέρκυρα-ΟΦΗ 0-3
Νίκη Βόλου-Ξάνθη 1-0

Βαθμολογία:
ΟΦΗ 7
Ξάνθη 4
Κασσιόπη 3
Νίκη Βόλου 3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ