Παπαβασιλείου: «Ποιοτικός ο Αρης, πρέπει να πετύχει τους στόχους του»

Παπαβασιλείου: «Ποιοτικός ο Αρης, πρέπει να πετύχει τους στόχους του»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη μέσω της οποίας αναφέρθηκε στον Αρη και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Nikki Παπαβασιλείου, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για το ματς της Πέμπτης (20/12, 17:15), με τον Αρη, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε γενικότερα με θετικά σχόλια για τον Αρη, ενώ αναφέρθηκε και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκκι Παπαβασιλείου:

-Για την κατάσταση στα γήπεδα:

Όχι τόσο την βροχή όσο τα γήπεδα. Η κατάσταση του Παγκρητίου είναι πάρα πολύ καλή. Απέναντι σε δύο καλές ομάδες. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω θα γίνει καλό παιχνίδι.

-Για το που θα κριθεί το παιχνίδι αύριο:

Δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα που θα κριθεί. Ο Άρης είναι καλή και διαφορετική ομάδα. Είναι Σούπερ Λιγκ έχει διαφορετικό μπάτζετ. Εμείς είμαστε νέα ομάδα με νέα παιδιά. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε παίκτες για να τους πουλήσει η ομάδα και να είναι βιώσιμη.

-Για την πορεία του Εργοτέλη:

Δεν βγήκαμε να πούμε ότι έχουμε στόχο την πρώτη θέση. Απλώς όταν κερδίζεις οι προσδοκίες αυξάνονται και όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο ανεβάζεις τον πήχη. Είμαστε χαρούμενοι που γυρνάμε στο Παγκρήτιο.

-Για το κύπελλο:

Δεν βλέπουμε ποτέ ένα παιχνίδι όπως το θέτεις. Ο στόχος της ομάδας είναι πάντα όταν μπαίνει στο γήπεδο να νικήσει. Με τον δικό μας τρόπο, την δική μας ομάδα και την προπόνηση. Θα έχουμε αντίπαλο μία πάρα πολύ ποιοτίκη ομάδα.

-Για τα σημεία που έχει ξεχωρίσει στον Άρη:

Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να κάνουμε ανάλυση του αντιπάλου μια μέρα πριν το παιχνίδι.

-Για την επιστροφή του Άρη στην Σούπερ Λιγκ:

Είναι μεγάλη ιστορική ομάδα με κόσμο. Όταν αγωνίστηκα στον Ο.Φ.Η τον είχα συνέχεια αντίπαλο. Αυτές οι ομάδες δεν γίνεται να μην είναι στην Σούπερ Λιγκ. Νομίζω ότι στο θέμα μεταγραφών ο Άρης έπεσε μέσα. Έχει φέρει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα.

-Για την Ευρώπη:

Μία ομάδα που ανεβαίνει από τη Φούτμπολ Λιγκ χρειάζεται χρόνο. Το ποδόσφαιρο θέλει χρόνο υπομονή και πολλή δουλειά. Δεν ξέρω αν είναι εφικτός ο στόχος της Ευρώπης από την πρώτη χρονιά. Πρέπει ο Άρης να πετύχει τους στόχους για να πρωταγωνιστήσει. Δεν νομίζω ότι έγινε αυτό. Και να έγινε είναι από τύχη. Το ποδόσφαιρο είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων γιατί πρέπει όλοι να πιστέψουν αυτό που θα κάνουν. Δεν υπάρχει ομάδα να έχει πετύχει κάτι χωρίς πολλή δουλειά και προσπάθεια.

-Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ:

Μπορεί ο Π.Α.Ο.Κ να είναι πρώτος όμως βλέπουμε και τον Ολυμπιακό να βελτιώνεται. Ο Παναθηναϊκός είναι για μένα έκπληξη παρά τα προβλήματα αλλά και στις λίγο πιο κάτω θέσεις θα είναι πολύ ανταγωνιστικό.

-Για τη μείωση των ομάδων στο πρωτάθλημα:

Εγώ συμφωνώ γιατί θα γίνει πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα και θα δοθεί στη Σούπερ Λιγκ 2 να είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εγώ είμαι υπέρ της εξέλιξης.

-Για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα στο Φούτμπολ Λιγκ:

Ο Βόλος έχει πλεονέκτημα αλλά θα είναι πολύ ανταγωνιστικό για την δεύτερη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ