Καπνίδης: «Για τη νίκη με τον Αρη, θα χαρώ να δω ανθρώπους που περάσαμε πολλά»

Καπνίδης: «Για τη νίκη με τον Αρη, θα χαρώ να δω ανθρώπους που περάσαμε πολλά»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν του Εργοτέλη Αντώνης Καπνίδης μίλησε στην επίσημη σελίδα της κρητικής ΠΑΕ για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Αντώνης Καπνίδης ο οποίος πέρασε τέσσερα χρόνια στον Άρη, θα τεθεί αντιμέτωπος των κίτρινων την Πέμπτη (20/12) ως παίκτης του Εργοτέλη πλέον. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στην 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ελληνα επιθετικά να θυμάται τα παλιά, αλλά να μιλάει και για το σήμερα.

Αρχικά ο 26χρονος επιθετικός είπε: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι απέναντι σε δυο ομάδες που παίζουν οργανωμένο ποδόσφαιρο με στόχο την δημιουργία όπου και οι δυο θα κυνηγήσουμε τη νίκη τόσο για να συνεχίσουμε  στην διοργάνωση όσο και για ψυχολογικούς λόγους διότι προερχόμαστε από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα» επεσήμανε αρχικά ο επιθετικός του Εργοτέλη στην επίσημη σελίδα της Κρητικής ΠΑΕ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Άρης είναι μια ομάδα της Super League. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι ένα ματς με ιδιαίτερες δυσκολίες όμως είμαστε έτοιμοι ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα έχουμε δουλέψει δείχνοντας πίστη, πάθος και σοβαρότητα. Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα μας έχουν στεναχωρήσει . Όλο αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε και να χαμογελάσουμε ξανά».

Κλείνοντας ο Αντώνης Καπνίδης με αφορμή το γεγονός ότι θα συναντήσει γνώριμα πρόσωπα σχολίασε: «Θα χαρώ που θα δω ανθρώπους τους οποίους ξέρω πολύ καλά και έχω περάσει πολλά μαζί τους τα τελευταία χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ