Πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στην Καλαμαριά, στον «αέρα» το Απόλλων Πόντου – Λάρισα

Πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στην Καλαμαριά, στον «αέρα» το Απόλλων Πόντου – Λάρισα

Στον «αέρα» βρίσκεται το Απόλλων Πόντου - Λάρισα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς προέκυψε πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση του γηπέδου της Καλαμαριάς, με συνέπεια να έχει βυθιστεί στο σκοτάδι.

Πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση των πυλώνων του γηπέδου της Καλαμαριάς προέκυψε λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Απόλλωνα Πόντου με τη Λάρισα για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Αποτέλεσμα αυτού είναι το γήπεδο να έχει βυθιστεί στο απόλυτο σκοτάδι και το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες να βρίσκεται στον αέρα, τη στιγμή που θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει από τις 19:30. Αυτήν την ώρα οι υπεύθυνοι επιχειρούν να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα της ΔΕΗ, προκειμένου το ζήτημα να αποκατασταθεί άμεσα και να μην οδηγηθεί σε αναβολή ο αγώνας.

Κάτι τέτοιο φυσικά θα σημάνει ταλαιπωρία για την αποστολή των Θεσσαλών, δεδομένου ότι πρόκειται για ταξίδι περίπου τριών ωρών από Λάρισα. Όπως ειπώθηκε πάντως στη μετάδοση της Cosmote TV, ο διαιτητής Γιώργος Βρέσκας προτίθεται να περιμένει μέχρι τις 20:00 ώστε να διευθετηθεί το πρόβλημα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 8ο όμιλο της φετινής διοργάνωσης και το μεταξύ τους ματς θα κρίνει το ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τη φάση των 16, αφού στην πρώτη θέση έχει τερματίσει ήδη ο Πανιώνιος και στην τελευταία ο Ηρόδοτος. Σε περίπτωση ισοπαλίας προκρίνονται οι Βυσσινί του Τζιανλούκα Φέστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ