Δώνης: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα μεταγραφικά»

Δώνης: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα μεταγραφικά»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ξέκοψε τη συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Νταμπίζας δεν ψάχνεται για ακραίους επιθετικούς, τερματοφύλακα ή αμυντικό.

Ο Γιώργος Δώνης με τη λήξη του αγώνα με τον Κισσαμικό αναφέρθηκε στην πρωτιά στον όμιλο και στις εμπειρίες που πήραν αρκετοί νέοι παίκτες. Στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το αν θα γίνουν μεταγραφές έκοψε μαχαίρι τη συζήτηση.

«Δεν ασχολούμαστε με τα μεταγραφικά. Δεν μας ενδιαφέρουν…», είπε χαρακτηριστικά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο ίδιος και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας δεν ψάχνονται στην αγορά για ακραίο επιθετικό, αμυντικό και τερματοφύλακα (μετά τον τραυματισμό του Κότσαρη).

Για την αναμέτρηση στη συνέντευξη Τύπου ο Δώνης είπε:

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά στο ματς, ειδικά για 20-25 λεπτά και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα. Από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε εμείς να πάρουμε ένα καλύτερο σκορ αντέδρασε ο Κισσαμικός και είχε κι αυτός κάποιες σημαντικές φάσεις και γενικά κύλησε ένα παιχνίδι πολύ ανοιχτό με κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι και μέχρι το τέλος είχε σασπένς και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά.

Το σημαντικό για εμάς είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση σε αυτόν τον όμιλο. Πάντα ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ιδιαίτερος, ειδικά σε αυτή τη φάση, όπου υπάρχει ο όμιλος και ήταν ευκαιρία για εμάς να δώσουμε τη δυνατότητα να παίξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ μας. Σε αυτό υπάρχει πάντα κι ένας κίνδυνος να μην υπάρχει η ομοιογένεια που θέλουμε, όπου εμφανίστηκε σε κάποια από τα τρία παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές παίρνουν παιχνίδια και παρότι η ομοιογένειά μας δεν ήταν η καλύτερη καταφέραμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στους “δυνατούς”».

Σε ό,τι αφορά τον 23χρονο στόπερ Νώντα Παντελάκη που έκανε καριέρα στον Κισσαμικό πριν μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό, ο Δώνης δήλωσε: «Ο Νώντας είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Δεν ήρθε στην αρχή της προετοιμασίας, ήρθε λίγο αργότερα. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά, είναι καλός επαγγελματίας, βελτιώνεται. Ξέρει και ο ίδιος ότι ο βαθμός δυσκολίας από τη Β’ Εθνική να έρθει στον Παναθηναϊκό, σε μία θέση που είναι απαιτητική, είναι μεγάλος, ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Αλλά είναι ένα παιδί που βρίσκεται στο ρόστερ μας και δείχνει θετικά στοιχεία από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ