Η αποστολή του Εργοτέλη για τον Άρη

Η αποστολή του Εργοτέλη για τον Άρη

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» που θα αντιμετωπίσουν τον Αρη στο σημαντικό ματς Κυπέλλου που θα γίνει επί κρητικού εδάφους.

Την αποστολή του Εργοτέλη για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη το απόγευμα της Πέμπτης (20/12, 17:15) στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας γνωστοποίησαν οι Κρητικοί.

Θυμίζουμε ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν 4 βαθμούς και οι Κρητικοί 1, συνεπώς οι τελευταίοι θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Εργοτέλης: «Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδος μας για την αυριανή (20/12 – 17:15) «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδος για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων απέναντι στον Αρη.

Ο προπονητής μας Νίκκι Παπαβασιλείου είχε την ευκαιρία να επιλέξει την 18άδα της ομάδος μας έχοντας στην διάθεση του όλο το ρόστερ καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα.

Σ την αποστολή της ομάδος μας κλήθηκαν οι:  Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Yakubu, Βουτσάς, Κοζορώνης, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Χατζιδήμπας, Κατσούρι, Efford, Καπνίδης, Ιατρούδης, Kwateng».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ