Με πολλές απουσίες, αλλά όχι αδιάφορος ο ΠΑΟΚ

Με πολλές απουσίες, αλλά όχι αδιάφορος ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος θέλει να σφραγίσει απέναντι στον Αήττητο Σπάτων την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατέβηκε με πάρα πολλές απουσίες στην Αθήνα για το σημερινό (20/12) ματς Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων (στις 17:15), ωστόσο δεν είναι αδιάφορος. Κι αυτό διότι μπορεί να προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία, αλλά υπάρχει ένα σενάριο που τον αφήνει εκτός διοργάνωσης αν χάσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω!

Σε κάθε περίπτωση ο Δικέφαλος θα παίξει για τη νίκη και μάλιστα θα κυνηγήσει και όσα περισσότερα γκολ μπορεί, διότι τον ενδιαφέρει και η πρώτη θέση του ομίλου που θα του εξασφαλίσει καλύτερη κλήρωση στη φάση των «16» και με τη ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με πολλές απουσίες στην Αθήνα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι νεαροί Λύρατζης (δεξί μπακ) και Μπαλογιάννης (χαφ) θα βρεθούν στην 11άδα.

Εκτός έχουν μείνει για διάφορους λόγους 9 παίκτες που έχουν παίξει βασικοί φέτος (Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μάτος, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Πέλκας και Ελ Καντουρί) αλλά και ο νεαρός τερματοφύλακας Σιαμπάνης.

Οι 18 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής: Ρέι, Γλύκος, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης, Μπαλογιάννης, Λύρατζης και Τσιγγάρας.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Ρέι, Λύρατζης, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Κάνιας, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Λημνιός και Ακπόμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ