Παπαβασιλείου: «Ταλαντούχοι παίκτες, δεν θα μείνουν για πολύ καιρό στον Εργοτέλη»

Παπαβασιλείου: «Ταλαντούχοι παίκτες, δεν θα μείνουν για πολύ καιρό στον Εργοτέλη»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη μίλησε για τη νίκη-πρόκριση επί του Αρη και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκι Παπαβασιλείου, μετά τη νίκη επί του Αρη με 3-2 και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε εξαιρετική ποδόσφαιρο μέχρι το 3-0, ωστόσο, στη συνέχεια οπισθοχώρησε και έδωσε την ευκαιρία στον Αρη να πιέσει.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας ότι είναι πολύ ταλαντούχοι και σύντομα θα πάρουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σίγουρα περάσαμε πολύ δύσκολα στα τελευταία 3-4 παιχνίδια. Παίξαμε σε αγωνιστικούς χώρους που ίσως να μην είναι για εμάς. Σήμερα σε ένα πολύ καλό γήπεδο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο μέχρι το 3-0. Μετά οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο και μας πίεσε ο Άρης. Είχαν λείψει τέτοια παιχνίδια από την ομάδα και τον κόσμο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για τους νέους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη: «Προσπαθούμε να τους δείξουμε τον δρόμο, για να βελτιώνονται. Σίγουρα είναι τόσο ταλαντούχοι, που δεν θα μείνουν για πολύ καιρό εδώ».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ιατρούδης, ο οποίος σκόραρε και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην πρόκριση, ανέφερε,: «Δώσαμε χαρά σε όλους. Όλοι δώσαμε το 100% και καταφέραμε τη νίκη. Είμαστε πολλοί από αυτήν την ομάδα που μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Δίνονται πολλές ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές στον Εργοτέλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ